.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Аз пък 3 години :Д 10, 11, 12 клас. Наистина, няма смисъл. Сигурно си изпитвала чувство като някакво задължение, че всички трябва да си имат гаджета, че ти е писано да си с него, че той е твоята половинка... е всъщност не след дълго ще се чувстваш добре и сама, което е най-важното. И трябва да знаеш,че винаги ще намериш друго приятелче. Живота ни прави изпитания, от които добиваме повече опит и смелост за по напред. Иначе мерси, но за любов все още не искам да мисля ;д
    Заедно сме го преживявали т'ва, ей! Няма да се връщаш назад! И защо не си ми казал, че има друго момиче? Обидена съм!

По темата: Защо трябва да правиш нещо? Остави го да си живее живота, а ти продължавай напред с високо вдигната глава и хич не го мисли.

Ти сама казваш, че с въпросната си приятелка са се задържали около месец. Дори и да се беше получило нещо между вас, едва ли щеше да е значително по-дълго и после щеше да си блъскаш главата много повече. Така че се радвай, че съдбата не ви е събрала дето има една дума. Всяко зло за добро. ;д

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Заедно сме го преживявали т'ва, ей! Няма да се връщаш назад! И защо не си ми казал, че има друго момиче? Обидена съм!

По темата: Защо трябва да правиш нещо? Остави го да си живее живота, а ти продължавай напред с високо вдигната глава и хич не го мисли.

Ти сама казваш, че с въпросната си приятелка са се задържали около месец. Дори и да се беше получило нещо между вас, едва ли щеше да е значително по-дълго и после щеше да си блъскаш главата много повече. Така че се радвай, че съдбата не ви е събрала дето има една дума. Всяко зло за добро. ;д
    Да. Благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си