- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има и друг
Здравейте
Аз съм на 15 и сега харесвам едно по-малко момиче с 1 година. Като цяло всичко си е добре: говорим си, смеем се и си пишем понякога. Напредвам бавно но сигурно към нея. Тук идва неприятното. Тя се води в една групичка с по големи от нея и мен(на по около 18-19 са). Излиза с тях защото брат и е в нея. Там има едно момче което много ме притеснява защото са в много "добри" отношения. Това от което най ме е страх е че е постоянно си пишат някакви целувчици във Facebook. Тя постоянно споделя някакви романтични работи и се моля да не харесва точно него защото е прекалено голяма конкуренция за мен. Все пак не мога да се сравнявам с първокурсник в университет. Предполагам че той и гледа малко несериозно обаче не знам какво може да се получи. Възможно е просто да иска да се възползва от нея, знаете.. Може пък и да не е така. Не зам. Просто ми се къса сърцето като ги гледам. До сега аз се държа приятелски с нея както и тя с мен но се боя че когато я поканя да излезем или ще ме отреже брутално и няма да смея да я погледна пак, или ще си навлека неприятности с големия.
Надеждата ми ще умре последна, мисля че още имам шанс, наистина много съм се привързал към нея и май там бъркам... Моля давайте колкото може повече съвети, ще съм благодарен на всичко.
По добре й кажи какво чувстваш и не чакай за да не стане прекалено късно просто я покани ако тя ти откаже кажи й че искаш приятелски и толкова поне ще си наясно с нещата.)
Кажи и какво чувстваш покани я да излезете и си поговорете
Мистерия ми е как 19годишен,при това първокурсник,ще тръгне да се занимава с 14годишна...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ами и аз това се питам, много се надявам той да не споделя симпатиите и, обаче няма нищо невъзможно. Просто не се сещам кой друг може да харесва.
Малко ме успокои това tireheb обаче той е много по развит, момичетата харесват такива работи мускули лъскави дрешки...
Аз не съм нещо специално, просто се поддържам и съм мил и добър и гледам да помогна с каквото мога.(само) Спортувам активно самбо, ама тоя е някъв анабол. Сещате се че ако харесваш някой не гледаш колко е умен а други работи..
Един филм ме научи на доста интересно нещо. Ако познаваш някое момиче и я срещнеш някъде, където сте само 2мата, в рамките на 5 секунди й направи комплимент и я покани да излезете. Ако смяташ, че тя си пада по теб, след комплимента я целуни по бузата.
Благодаря Anonys това далеч не звучи зле, но все още сме само приятели искам да ме упознае и да не ме мисли за някакъв маняк дето е с нея само заради тялото и. Между другото и с такъв си е имала работа и искам да ми е най добра приятелка, стигна ли до там вече ще и предложа да излезем и тн.