.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Има и друг

Супер фен Аватара на tochko

Има и друг

Здравейте

Аз съм на 15 и сега харесвам едно по-малко момиче с 1 година. Като цяло всичко си е добре: говорим си, смеем се и си пишем понякога. Напредвам бавно но сигурно към нея. Тук идва неприятното. Тя се води в една групичка с по големи от нея и мен(на по около 18-19 са). Излиза с тях защото брат и е в нея. Там има едно момче което много ме притеснява защото са в много "добри" отношения. Това от което най ме е страх е че е постоянно си пишат някакви целувчици във Facebook. Тя постоянно споделя някакви романтични работи и се моля да не харесва точно него защото е прекалено голяма конкуренция за мен. Все пак не мога да се сравнявам с първокурсник в университет. Предполагам че той и гледа малко несериозно обаче не знам какво може да се получи. Възможно е просто да иска да се възползва от нея, знаете.. Може пък и да не е така. Не зам. Просто ми се къса сърцето като ги гледам. До сега аз се държа приятелски с нея както и тя с мен но се боя че когато я поканя да излезем или ще ме отреже брутално и няма да смея да я погледна пак, или ще си навлека неприятности с големия.

Надеждата ми ще умре последна, мисля че още имам шанс, наистина много съм се привързал към нея и май там бъркам... Моля давайте колкото може повече съвети, ще съм благодарен на всичко.

По добре й кажи какво чувстваш и не чакай за да не стане прекалено късно просто я покани ако тя ти откаже кажи й че искаш приятелски и толкова поне ще си наясно с нещата. )

Мега фен Аватара на baby_baby
    Кажи и какво чувстваш покани я да излезете и си поговорете

Супер фен Аватара на Glamour92
    Мистерия ми е как 19годишен,при това първокурсник,ще тръгне да се занимава с 14годишна...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Ами и аз това се питам, много се надявам той да не споделя симпатиите и, обаче няма нищо невъзможно. Просто не се сещам кой друг може да харесва.

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Мистерия ми е как 19годишен,при това първокурсник,ще тръгне да се занимава с 14годишна...
    А-социален девственик с общо две момичета без майка му в контакт листата за момичешки варианти,виждащ някакъв особен вид внимание от нейна страна,който винаги му е липсвал.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Все пак не мога да се сравнявам с първокурсник в университет.
    лол, бако, споко, "първокурсник в университет" не ти дава автоматично някви бонус точки
    за акъл па да не говорим

Малко ме успокои това tireheb обаче той е много по развит, момичетата харесват такива работи мускули лъскави дрешки...
    Аз не съм нещо специално, просто се поддържам и съм мил и добър и гледам да помогна с каквото мога.(само) Спортувам активно самбо, ама тоя е някъв анабол. Сещате се че ако харесваш някой не гледаш колко е умен а други работи..

Супер фен Аватара на tireheb
    да, на 14-15 е така хД

Супер фен Аватара на Anonys
    Един филм ме научи на доста интересно нещо. Ако познаваш някое момиче и я срещнеш някъде, където сте само 2мата, в рамките на 5 секунди й направи комплимент и я покани да излезете. Ако смяташ, че тя си пада по теб, след комплимента я целуни по бузата.

Благодаря Anonys това далеч не звучи зле, но все още сме само приятели искам да ме упознае и да не ме мисли за някакъв маняк дето е с нея само заради тялото и. Между другото и с такъв си е имала работа и искам да ми е най добра приятелка, стигна ли до там вече ще и предложа да излезем и тн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си