.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Търся един продукт за косопад?

Здравейте,от няколко месеца косата ми започна да капе.Ходих на дерматолог и ми предписа таблетки и шампоан Ревалид.След 2 месеца ползване без резултат ми предписа и един лосион,но забравих фирмата.Пак нямаше резултат и отидох на друг дерматолог.Казах какво съм ползвала и т.н и ми предписа шампоан Anaphase DUCRAY с витамини и спрей за коса пак забравих фирмата и това не помогна.Сега разбрах за продукта Dusy Professional – Eiswasser и наистина от доста дълго време го търся.Питам в големи дрогерии и аптеки,в фризиорски салони,но все не знаят откъде да си го купя.Моля ви за помощ,дори в гугъл не мога да намеря точна информация.Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на Infinity
    А пробвала ли си с Приорин ?
    To infinity and beyond.

Не,но просто вече се отчаях от скъпи продукти без ефект..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Мене много ми помогна шампоана на доктор Тайс. И все пак на какво се дължи този косопад, какво каза доктора? Пробвай с коприва(листата си купи от аптека). Но ако си много стресирана и водиш нездравословен начин на живот продукти не помагат.

Повече от фен
    Като цяло съм била доволна от продуктите на Klorane.Можеш да опиташ 200 мл. за 17.90лв

http://www.enzo.bg/klorane/quinine-s...rotiv-kosopad/

Мега фен Аватара на baby_baby
    пробвай с коприва от аптеката се купуват листата

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз пък ти препоръчвам един професионален шампоан. Забравих марката, но се казваше Кераплант. 18 лв. струва и имаше ефект при мен.

Каквото и да е, потърси го в eBay
    Иначе от това, което чувам от приятелки, тривитаминола решава проблема.

Благодаря за вниманието,и двете докторки ми казаха,че нямало видима причина за косопада ми.Правих си пълна кръвна картина и всичко си беше шест.Нямам някакви проблеми или тревоги,просто не знам от какво може да е.Не съм се боядисвала от както започна да ми капе,а вече стана една година и косата ми почти изчезна и не спира да капе .За това са го купя от eBay съм се сещала,но просто не мога да го намеря :х

Купи си таблетки Fitoaval и шампоан към тях. В момента заради тях имам коса на главата си. И аз така като теб... косопад без видима причина, правиха ми изследвания. Косата ми падаше на кичури, подстригах я доста, продължи. Тези капсули ме спасиха.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си