.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Цитирай Първоначално написано от Skeletoner Виж мнението
    Hi,

Не бих желал да се впускам в излишни подробности. Моят съвет е да спреш да мислиш дали да пускаш на някой или да не пускаш. Ти си на 17 години. След 10 прочетени книжки ще разбереш, че ако ти се поставя ултиматум на тема секс означава че приятелят ти вече е на края на своето търпение (3-4 месеца) и е един солиден блъф,с който да те замисли дълбоко. Ако е с теб заради теб самата времето е без значение. Сексът е естествено продължение след задълбочаване на отношенията, а не спорт. Колкото повече растеж ще разбираш, че колкото по-бавно и колкото повече усилия се полагат за една връзка, толкова по-хубава е тя, респективно секса. Ако до 5,6 месеца без да сте правили секс все още сте в добри отношения, то тогава би могло да се помисли за сериознен преход. (Голяма скоба за Нимфоманията, която се нуждае от медикаментоза и е доказано заболяване). Сексът е много важен четете и се грамотете. Колкото и секс да правите той с неподходящият партньор не се различава твърде много от мастурбирането.

Поздрави,
    Батя Skeletoner
    Благодаря за мнението! Определено ми помага да погледна нещата трезво.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не мисля, че сте в равностойно положение. Ти очевидно можеш да търпиш Х време без секс, той не. Явно имате различни нагласи и нужди, което според мен рано или късно ще доведе до сериозни проблеми помежду ви. Сексът не е главно мерило за отношенията, но има своето значение. Познавам хора с хармонични и дълготрайни връзки, които са го направили на първата седмица, познавам и такива, които са чакали няколко месеца, че и повече.

Наистина за тези неща човек трябва да си прави сметка в началото, но пък тогава е подвластен на други, по-силни и позитивни емоции.

Нямам идея какво ще се случи помежду ви, но съм някак скептичен спрямо общото ви бъдеще.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от monkymonky33 Виж мнението
    Благодаря за мнението! Определено ми помага да погледна нещата трезво.
    Радвам се, че съм бил полезен.
    Благодаря за feedback-а !
    Хубава вечер ))))

Banned
    Според мен си тотален урод дето мяза на кенеф в лицето и никой не те поглежда,за тва си девствена,а "приятеля" ти е некъв гърбав с циреи и иска дачука по-скоро майка ти или баба ти...а защо не и баща ти,от колкото тебе

Цитирай Първоначално написано от kondoliza Виж мнението
    Според мен си тотален урод дето мяза на кенеф в лицето и никой не те поглежда,за тва си девствена,а "приятеля" ти е некъв гърбав с циреи и иска дачука по-скоро майка ти или баба ти...а защо не и баща ти,от колкото тебе
    Не съм някоя самовлюбена кифла, но мога просто да ти кажа че не е това което си мислиш. Не мога да разбера - щом още на 13 изгубиш девствеността това сигурно трябва да значи, че си едва ли не топ модел. http://lifestyle.ibox.bg/news/id_353785802
    А тази жена сигурно би трябвала да бъде сестра на Шрек в реда на мислите ти. Бахти комплексарите, дето гледат само външността, що за идиот иначе би имал такова ограничено мислене. Сигурна съм, че точно ти си един мухльо дет денонощно стои на компа и гледа как да изкара яда си, понеже природата не е била особено добронамерена към него. Загубен.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Когато един човек обича друг не му поставя никакви ултиматуми . Щом те обича ще търпи. Ще те чака да си готова, за да го направите, не междувременно да ч*ка, която му падне. Какви са тези тъпанарщини като " мъжки нужди".

Според мен го е казал, за да може да осъзнаеш, че това му липсва и да му пуснеш.

Wink

Здр! Имам странен проблем. Приятеля ми с който ходим от 3-4 месеца, ме попита дали ще е проблем за мен той да си намери мацка за една нощ, тъй като е далече от мен пък и не иска да го правим още от сега тъй като е рано, пък и аз съм на 17 и девствена. Казва, че това е просто мъжка нужда и няма да има нищо от емоционална гледна точка, просто трябвало да си потули нуждата. Аз естествено отказах, обаче така както гледам ще го направи. А най-нагло ми казва, че ако се случи нещо той сам щял да ми го съобщи. Това според мен си е системна изневяра, но не знам как да реагирам.
    Позволи му и след това му кажи че и ти си имаш женска нужда и искаш да си потулиш нуждата и няма да има нищо емоционално и сте квит . бих ти помогнал ако искаш

Заеби го...пълен боклук !!! За първи път чувам за подобен вид изневяря и на всичкото отгоре и ти съобщава какво възнамерява да прави... [[ facepalm ]] след време ще си намериш момче което да те оценява и НАИСТИНА да те обича...този кретен не те обича...мисли за оная си работа вместо за теб !!

Цитирай Първоначално написано от Жълто Виж мнението
    Тва си е чиста гавра... кви са тия нужди, има си ръка за тая работа, да й намери работа, не да ти изневерява с друга. Кажи му, че това те обижда и ако го направи ще се разделите.

!!!!!

Цитирай Първоначално написано от mishka231 Виж мнението
    Заеби го...пълен боклук !!! За първи път чувам за подобен вид изневяря и на всичкото отгоре и ти съобщава какво възнамерява да прави... [[ facepalm ]] след време ще си намериш момче което да те оценява и НАИСТИНА да те обича...този кретен не те обича...мисли за оная си работа вместо за теб !!
    Намирам за мойто решение за по-добро ,особенно ако реши да и помогна :Д

Eбаси тъпака е тоя приятеля ти.. бий ми шута и не се занимавай повече

Супер фен Аватара на prince
    Имам чувството, че падаш от небето.

Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Имам чувството, че падаш от небето.
    така е. Просто е гадно всичко да е било очевидно толкова дълго време, а аз да не съм го признавала. Гадно е, че връзката всъщност е един провал.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    По-гадното е, че си наивна и тепърва ще сърбаш попарата на разни глупаци.
    Welcome to the Jungle...

Той направо се лигави с теб... зарежи го!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Сериозно ли..? О.о
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от JahRakal Виж мнението
    Намирам за мойто решение за по-добро ,особено ако реши да и помогна :Д
    и все пак за мене не е редно да го прави нито той нито тя... това че ти би е друго

Изчукай го. Simple.
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

Супер фен Аватара на prince
    ;D Връзката ви не става за нищо, според мен не си губи времето в тъпи връзки.

Супер фен Аватара на Anonys
    Да, но той сам не иска да го правим. Още отначало ми беше казал, че не ходи с мен просто за да правим секс и държи на думата си..
    Евала. С теб е за любов, пък нека си чука другите. ХАХАХА разбивате ме.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Според мен просто се опитва да те накара да ревнуваш и да вземеш да му пуснеш. Ако беше намясто и толкова на зор, можеше и да спи с някоя и ти даже да не разбереш. No problem for anybody. Щом има наглостта да те моли за разрешение- помисли си внимателно.

Girl, просто му бий шута..
    Наистина, не си заслужава!

Не, ще си намериш някой който те заслужава Недей да спиш с него, и не го слушай като ти обяснява тези глупости. Има момета които биха те оценили и биха разбрали че това е една огромна стъпка за детствено момиче... той не оценя това което ти можеш да му дадеш... и иска да му разрешиш да ти изневери. Глупости.

Ако наистина толкова много те обича, не би го направил. Режи го ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си