- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му разреша ли ?!
Не мисля, че сте в равностойно положение. Ти очевидно можеш да търпиш Х време без секс, той не. Явно имате различни нагласи и нужди, което според мен рано или късно ще доведе до сериозни проблеми помежду ви. Сексът не е главно мерило за отношенията, но има своето значение. Познавам хора с хармонични и дълготрайни връзки, които са го направили на първата седмица, познавам и такива, които са чакали няколко месеца, че и повече.
Наистина за тези неща човек трябва да си прави сметка в началото, но пък тогава е подвластен на други, по-силни и позитивни емоции.
Нямам идея какво ще се случи помежду ви, но съм някак скептичен спрямо общото ви бъдеще.
Welcome to the Jungle...
Според мен си тотален урод дето мяза на кенеф в лицето и никой не те поглежда,за тва си девствена,а "приятеля" ти е некъв гърбав с циреи и иска дачука по-скоро майка ти или баба ти...а защо не и баща ти,от колкото тебе
Не съм някоя самовлюбена кифла, но мога просто да ти кажа че не е това което си мислиш. Не мога да разбера - щом още на 13 изгубиш девствеността това сигурно трябва да значи, че си едва ли не топ модел. http://lifestyle.ibox.bg/news/id_353785802
А тази жена сигурно би трябвала да бъде сестра на Шрек в реда на мислите ти. Бахти комплексарите, дето гледат само външността, що за идиот иначе би имал такова ограничено мислене. Сигурна съм, че точно ти си един мухльо дет денонощно стои на компа и гледа как да изкара яда си, понеже природата не е била особено добронамерена към него. Загубен.
Когато един човек обича друг не му поставя никакви ултиматуми . Щом те обича ще търпи. Ще те чака да си готова, за да го направите, не междувременно да ч*ка, която му падне. Какви са тези тъпанарщини като " мъжки нужди".
Според мен го е казал, за да може да осъзнаеш, че това му липсва и да му пуснеш.
Заеби го...пълен боклук !!! За първи път чувам за подобен вид изневяря и на всичкото отгоре и ти съобщава какво възнамерява да прави... [[ facepalm ]] след време ще си намериш момче което да те оценява и НАИСТИНА да те обича...този кретен не те обича...мисли за оная си работа вместо за теб !!![]()
![]()
Eбаси тъпака е тоя приятеля ти.. бий ми шута и не се занимавай повече![]()
По-гадното е, че си наивна и тепърва ще сърбаш попарата на разни глупаци.
Welcome to the Jungle...
Той направо се лигави с теб... зарежи го!
Сериозно ли..? О.о
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Изчукай го. Simple.
Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~
;D Връзката ви не става за нищо, според мен не си губи времето в тъпи връзки.
Според мен просто се опитва да те накара да ревнуваш и да вземеш да му пуснеш. Ако беше намясто и толкова на зор, можеше и да спи с някоя и ти даже да не разбереш. No problem for anybody. Щом има наглостта да те моли за разрешение- помисли си внимателно.
Не, ще си намериш някой който те заслужаваНедей да спиш с него, и не го слушай като ти обяснява тези глупости. Има момета които биха те оценили и биха разбрали че това е една огромна стъпка за детствено момиче... той не оценя това което ти можеш да му дадеш... и иска да му разрешиш да ти изневери. Глупости.