Предстои ми купуване на телефон. За момента съм се насочила към Samsung Galaxy Ace 2 обаче имам няколко въпроса относно него. Като за начало ме притеснява андроида - малко стара версия е, 2.3. Четох някъде, че можело да го ъпгрейтна до Джели Бийн, вярно ли е това, по какъв начин става цялата врътка и след нея пада ли гаранцията на апарата? (Чувала съм от приятели, че си заминавала след такова нещо.) Второто нещо е, че познати с такива телефони казват, че много забиват. Мога ли да предотвратя такова нещо по някакъв начин? И последно - относно поръчването от интернет съм чувала, че някои от сайтовете отказват ремонти. Според вас кой е най-надеждният сайт за поръчване на такава техника?
Огледах се за План Б сред HTC, Nokia, LG и Sony, макар да не съм много навита за тези марки. Единствено една експирийка ми улови очото като за резерва ама още се чудя. По-точно тази. За нея мнения някакви? Между двете кое е по-добро?
Ще съм ви много благодарна ако дадете някакви съвети, защото колкото повече се ровя из интернет, толкова повече се обърквам. Приемам и други предложения, но бюджета ми е 300 лева. Благодаря предварително.