.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD

Промяната от дете във възрастен :(

Здравейте съфорумци, много ми се искаше и реших да споделя с вас, защото започна много да ми натежава. Вече съм в 12 клас и скоро навърших 18. Мисълта, че скоро ще трябва да бъда самостоятелна и да се сблъскам с живота, така както никога до сега ,меко казано ме плаши. Не искам да го възприема и отказвам да повярвам, че дойде и моето време да порасна. Преди все си казвах има време до 12 клас и до вземане на решение какво да уча и къде. Но ето, че този час настъпи и за мен. Другият за мен проблем е, че много свикнах с моя клас, чувствам ги близки и не искам да се разделяме, не искам и да си мисля, колко много ще плача в дните около бала а и след това. Знам, че съм много емоционална и ако не съм супер щастлива и ухилена до уши, ще съм разплакана, сякаш за последно. Чувствам, че един цял период от живота ми си отива и идва нов, а не искам това да се случва. Нямам усещането, че съм голяма, чувствам се все още дете а и изглеждам така хората, които не ме познават често ме мислят за по-малка. И само като си помисля за това време догодина и ми се доплаква. Знам само, че в съзнанието и сърцето си, в собствените си представи аз ще си остана дете. Никак не ми се иска това време да си отива и съм наясно, че то ще бележи живота ми завинаги, трудно ми е да осмисля случващото се сега а с идването на пролетта, нещата ще стават и по-зле.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    No feeling no pain и готова ралта.А за решенията не е кой знае к'во,взимай ги с лекота и да не ти пука,понеже кой знае колко. Някой неща на пръв поглед са стряскащи и ще те плашат,ама като свикнеш да теглиш и майни ще си царуваш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аааа, недей така. Вярно, хубаво е, че сте близки, но пак ще имаш възможността да се виждаш с тях.

И аз съм 12-ти клас, и като погледна випуска си ми става адски мъчно, че няма отново да се почувствам част от такава училищна, забавна атмосфера. Но! Идва университет, нов живот, нови хора и пътища, които ще бъдат също толкова хубави. Животът е сбор от етапи. За да достигнем пълноценното си аз (ако то изобщо съществува), трябва да прескочим всяко от тези стъпалца. Представи си го като игра с нива. Би искала да спечелиш, нали?

Приеми го . Всеки пораства

Мега фен Аватара на Dagichka
    оох милата, разбирам те много добре, аз съм същата ;д
    като изключим тва с близките от випуска, по-близка съм с по-долните класове, но това няма значение.. това, че времето минава, няма как да го променим/спрем.. важното е просто да осъзнаеш коя си, къде си и на къде искаш да се движиш, всъщност е доста простичко не си мисли, че тва къде ще следваш е съдбоносно решение и че целият ти живот ще зависи от това, глупости са! примери за хора, които примерно са учили за едно, работили са друго и накрая са открили своето истинско (трето/пето/двайсто) призвание бол! единственото сигурно нещо в живота са промените, така че научи се да ги обичаш

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    с тоя ник те помислих за оня..
    оня бе..

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Всеки минава през това-споко и аз бях уплашен, но почнах работа и университет и сегъ съм си супер взимам си парички уча, само дето няям много свободно време, но съм доволен за сега, инъче всичко си е както преди, не вижда кой знае ква промяна освен че си изкарвам парите сам и няям много свободно време инъче се запознаваш с нови хора в университета, на работа и така...

Мега фен Аватара на draid
    По хубаво от секса и студентския живот няма ще знаеш. А по време на студентския живот се среща и бая от първото, така че няма от какво да се плашиш. Ще има да се запознаеш с куп нови хора и да си станете близки. Проблем ще ти бъде когато завършиш и университета, тогава вече ежедневието ти ще бъде погълнато от монотонност.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    По хубаво от секса и студентския живот няма ще знаеш. А по време на студентския живот се среща и бая от първото, така че няма от какво да се плашиш. Ще има да се запознаеш с куп нови хора и да си станете близки. Проблем ще ти бъде когато завършиш и университета, тогава вече ежедневието ти ще бъде погълнато от монотонност.
    точно!

И аз си мислех че 18 моментално ме парви възрастен,но това е само пред закона.Със живота си сблъсках след като завърших университета.Горе главата, акат те най-хубвите ти години!!!

Голям фен Аватара на Котка.
    Порастването не е нещо, което се случва изведнъж, с навършването на определена възраст. Порастването е процес, който започва още от момента на раждането на всяко живо същество.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Наясно съм, че от самото си раждане, всеки от нас поема пътя към смъртта, първо пораства, достига зрялост, остарява и накрая умира. И знам, че съм част от този процес, както и всички други хора. Но аз съжалявам за края на детските си години, за този най-хубав от човешкия живот период. Поне според мен е така. Да прави сте, очакват ме студентски времена, нови хора, срещи, вълнения, в по-далечно бъдеще семейство, съпруг и деца. Но никой от тези периоди няма да замени хубавото време сега, което за жалост си отива и не мога да го върна. Чувствам се толкова ужасно заради това, безкрайно ми е тъжно и единствено се надявам да свикна с тази мисъл, че житейският ми път ще напредва все повече. Искам да заживея с този факт, но малката ми главица и детското сърце отказват да приемат : (
    Последно редактирано от Ou7oFmYhEaD : 09-30-2013 на 17:13
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Голям фен Аватара на Котка.
    Съгласна съм, тъжно е.Но трябва да го приемем, това е само една от големите промени в живота.

Мега фен Аватара на Dagichka
    пф, та кой е казал, че не можеш да си останеш дете по душа? нямам предвид да си безотговорна и все да чакаш всичко някой да ти сложи/направи вместо теб, ама не пречи от време на време да се бухнеш под завивките и да оцветяваш книжка примерно ;д или да цопваш в локвите, когато е валяло просто ей така ;д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    "Порастването" не е чак такава драма, каквато я изкарвате.

Независимостта, самостоятелността, усещането, че си дорасъл достатъчно, за да се справяш с живота си и да следваш пътя, който си си избрал. Наивната самонадеяност в началото, "плесницата", която я следва, и наученият урок... Незаменими...

Да, не е лесно, но чувството след поредната преодоляна трудност е неописуемо. Вътрешната удовлетвореност, която изпитваш когато погледнеш назад и видиш какво си постигнал и през какво си преминал.

Не всичко е толкова черно, колкото ви се струва в момента.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си