Трябва да изработя курсова работа с Ваша помощ - разбира се,който иска да помогне
Трябва мнението Ви да съдържа виц свързан с Перник и перничани...Освен този виц,Вие трябва да споделите и мнението си за този град и хората,които живеят там + инициалите Ви (Иван Петров - И.П.) ; възраст(ако искате) и градът,в който живеете.Благодаря предварително.
sick of crying,tired of trying,yeah I'm smiling, but inside I'm dying..
От Димитровград съм и съм на мнение, че стереотипите за вашия град са също толкова необосновани, колкото и за моя. Димитър Д.14 години, iq - възрастта ми в месеци на куб
благодаря ти..радвам се,че някой се включи,но за съжаление не е достатъчно, а така като гледам едва ли някой друг ще коментира..
Хайде,хораааа
От град Дупница съм, казвам се Теменужка Д., на 24 години съм.
Ето един интересен виц
Как е на пернишки диалект “готин, по-готин, най-готин”:
“Бог, Чък Норис, Тони Стораро
Според мен няма нищо лошо в вицовете за перник или за какъвто и да е друг град, а това ви прави по известни и готини.
Ето еще един виц.
Англичанин замръкнал в Перник.
Среща местен гражданин и пита:
- Извинете, къде наствнявате гостите на града, когато някой остане по-до късно?
- Е как къде, у поуикуиниката!
Дано съм ти помогнала![]()
oщеее
В.И. мъж 25години от София съм.Много е зле този град според мен.И хората,който го обитават - чисти селяндури.Най-лошото е,че стотици от тях/вас всеки ден нахлуват с гръм и трясък в столицата уж да работят.Пък когато разбера,че някоя софиянка си е хванала гадже перничанин много се ядосвам.
Стига вече с този Перник. Там живеят хора като хора! Сега съм в Перник и си пиша на лаптопа не обезпокояван в едно кафе. Паркирах си софийската кола отвън, а на якето ми пише САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ! Ако перничани бяха такива каквито ги изкарват, сега някой щеше да дойде и да ми блъска главата в клавиатурасф;ифсдф;3уиоффф 4иоф8 ф;аф5огДА3иорх3 ио2ухфолчФХ3хОЯ ФИ3ХФ яои3фияо ФИОХОЯХчяфхиоо ФЯИОЧХ3 ФЧфяиочхфияиохф 75фа57ашФФ4УХУ54;дфхеио$ФГ%€Х Ш@ГШЕГ%ЕГ$ Ш№Г %№