- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя?
След последния път като правихме секс се наплаших защото се изпусна в мен и после пих ескапел и това стана преди няколко дни и сега пак настоява да правим секс и аз продължавам да му отказвам и ми се сърди мамка му..... кво да прая?
Да но аз изживях нещо много,как да ти обясня нещо много страшно той също,но всякъш не му пука разбираш ли......
и му казах,че искам да изчакам да направя теста и тогава може би...
Откажи му, спри да правиш секс!
Както може и да спреш да пускаш глупави теми от 2 различни профила.
приятелят ти е смотан, ти си невероятно тъпа
заради такива като вас са направени презервативите - да не се размножават, особено помежду си
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ние правим всеки път с презерватив но последния път свърши в мен и като го изкара презерватива беше скъсан![]()
оффф... тъпи, тъпи, та вдлъбнати!!!!!!! Приятелят ти не може ли да се контролира? Правете го с презерватив и нека все пак НЕ СВЪРШВА В ТЕБ..така ще сте по-спокойни![]()
...Love is the answer...
кво се притесняваш бе, вземай си по едно блистерче ескапел всяка седмица и пий профилактично, все пак никой не е умрял от свръх доза ескапел............ засега
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Тъпаците сте и двамата ама правете каквото искате никой ви не спира.
дори да имаш съмнения ,че си бременна отдаването на пълно въздържание няма да прекрати бременността
Ти си боклук...ти си парче месо...ти нямаш право на лична карта даже и си създадена единствено да правиш кеф на мъжете,следователно маловажното ти мнение няма значение и си длъжна да пуснеш на момчето
Използвайте презервативи.Има и от 20ст. не са толкоз скъпи.
Използвай на майка си путката па ти,курве мръсно