- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bihte li zagubili devstvenostta si v purvata bra4na nosht
naskoro 4etoh 1 takava anketa v 1 vesnik ta mi be6e liubopitno tuk kakvo mislite![]()
ще бъде пълен провал ако се чака до тогава !
Виж,то не е лошо ммомичето/момчето да си е девствено,ама през 19век.Според мен секса не е престъпление!Всеки може да си го прави колкото и когато поиска,за такива неща трябва да слушаш себе си и собствените сижелания,а не мнението на другите.Ама не е хубаво да ставаш някаква мацка с подозрително много опит...,нали?![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Категорично Не....Защо ли?Първо бих се наживяла...бих го направила и с други да знам,че този е точният човек,да се уженя за него и да не му изневерявам...Ако ми е първи ще ми е мн любопитно дали с друг ще е по-яко![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Съгласна съм,освен т'ва вече няма как да станеПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
![]()
tva e bilo na moda predi 20godini ama sega ne vaji-purva bra4na no6t i takiva glyposti
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
evala za dumite nap1lno s1m s1glasna s tebe :P
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
Съгласявам се и с двете мнения.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
А и между другото съм си мислила колко ли ще е безинтересно, дори глупаво, ако цял живот съм правила секс с един единсвен човек.
Според мен това е отживелица!
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Nikoga ne sam se zamislqla nad tova no otgovora e DA i ako jiveq v nqkoq prikazka .. krasivo ,romantichno ... hah .. samo che prikazkite sprqmo predi sa se promenili ...Bi bilo hubavo da e taka , zamislete se .. nikoga v jivota si kogato se gledash v ogledaloto da ne ti e minavalo prez uma "az sym kurva" ... Da veche ne e normalno da se pazish ot pyrvata brachna nosht ,no e za predpochitane ot tova da se chukash ot 13 godishna vazrast .................................................. ...
ieee 1 na moeto mnenie mnogo to4no go kazaПървоначално написано от Atika
![]()
Провал на кое?Първоначално написано от NeSTa_86
Tova sa gluposti.Ve4e nqma takiva raboti.
NIKOI NE SE JENI DEVSTVEN na na6i dni!!!!!!!!!!![]()
Pak i vsi4ki mnogo 4esto po4naha da se vliubvat.Ina4e 6e e qko tapo (parva bra4na no6)hahaha
еми имах предвид, че няма да си прекарат толкова добре, колкото може би биха си прекарали ако преди това са правили секс .Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Не е задължително първият път да е провал, но верно по-добре да си пробвал...
Иначе циганите се женят девствени... на 13г.От тях ли да взимаме пример?
![]()
и ако не се омъжа цял живот ли да си остана девствена?!![]()
Dosta sa prichinite da otgovorq s "NE"... Vapreki che sexa ne e nai-vajnoto v edna vrazka... to ima svoeto znachenie i specialno mqsto v neq i ako ne varvi... tova moje da dovede to nqkakav vid sriv v otnosheniqta m/u dvama dushi i ako tova e sled svatbata im... palen proval! Druga prichina e che nqkoi hora izobshto ne namirat svoq partnior i ne se jenqt... tova znachi li che trqbva da se lishat i ot tova udovolstvie?! ne mislq !
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
ami tova ve4e sa stari shva6taniq..az li4no NE!!!
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Представете си красива сватба. Човекът, когото обичате. Вричате се във вечна любов. И после си представете момичето да го боли, а момчето да се притеснява и да не може да се надърви като хората...отврат!
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Imenno!!!!!Първоначално написано от NeSTa_86