.

Виж резултатите на анкетата: bihte li zagubili devstvenostta si v purvata bra4na nosht

Гласували
198. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

35 17,68%
  • ne

163 82,32%
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 122

Hybrid View

bihte li zagubili devstvenostta si v purvata bra4na nosht

naskoro 4etoh 1 takava anketa v 1 vesnik ta mi be6e liubopitno tuk kakvo mislite

ще бъде пълен провал ако се чака до тогава !

Супер фен Аватара на Sarabi
    Виж,то не е лошо ммомичето/момчето да си е девствено,ама през 19век.Според мен секса не е престъпление!Всеки може да си го прави колкото и когато поиска,за такива неща трябва да слушаш себе си и собствените сижелания,а не мнението на другите.Ама не е хубаво да ставаш някаква мацка с подозрително много опит...,нали?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Категорично Не....Защо ли?Първо бих се наживяла...бих го направила и с други да знам,че този е точният човек,да се уженя за него и да не му изневерявам...Ако ми е първи ще ми е мн любопитно дали с друг ще е по-яко
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Съгласна съм,освен т'ва вече няма как да стане

tva e bilo na moda predi 20godini ama sega ne vaji-purva bra4na no6t i takiva glyposti

Град
    Dobrich
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Категорично Не....Защо ли?Първо бих се наживяла...бих го направила и с други да знам,че този е точният човек,да се уженя за него и да не му изневерявам...Ако ми е първи ще ми е мн любопитно дали с друг ще е по-яко

evala za dumite nap1lno s1m s1glasna s tebe :P
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Съгласна съм,освен т'ва вече няма как да стане
    Съгласявам се и с двете мнения.
    А и между другото съм си мислила колко ли ще е безинтересно, дори глупаво, ако цял живот съм правила секс с един единсвен човек.

Голям фен
    Според мен това е отживелица!
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Голям фен
    Nikoga ne sam se zamislqla nad tova no otgovora e DA i ako jiveq v nqkoq prikazka .. krasivo ,romantichno ... hah .. samo che prikazkite sprqmo predi sa se promenili ...Bi bilo hubavo da e taka , zamislete se .. nikoga v jivota si kogato se gledash v ogledaloto da ne ti e minavalo prez uma "az sym kurva" ... Da veche ne e normalno da se pazish ot pyrvata brachna nosht ,no e za predpochitane ot tova da se chukash ot 13 godishna vazrast .................................................. ...

Цитирай Първоначално написано от Atika
    Nikoga ne sam se zamislqla nad tova no otgovora e DA i ako jiveq v nqkoq prikazka .. krasivo ,romantichno ... hah .. samo che prikazkite sprqmo predi sa se promenili ...Bi bilo hubavo da e taka , zamislete se .. nikoga v jivota si kogato se gledash v ogledaloto da ne ti e minavalo prez uma "az sym k***a" ... Da veche ne e normalno da se pazish ot pyrvata brachna nosht ,no e za predpochitane ot tova da se chukash ot 13 godishna vazrast .................................................. ...
    ieee 1 na moeto mnenie mnogo to4no go kaza

Супер фен
    Провал на кое?

Tova sa gluposti.Ve4e nqma takiva raboti.
    NIKOI NE SE JENI DEVSTVEN na na6i dni!!!!!!!!!!
    Pak i vsi4ki mnogo 4esto po4naha da se vliubvat.Ina4e 6e e qko tapo (parva bra4na no6)hahaha

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Провал на кое?
    еми имах предвид, че няма да си прекарат толкова добре, колкото може би биха си прекарали ако преди това са правили секс .

Супер фен
    Не е задължително първият път да е провал, но верно по-добре да си пробвал...
    Иначе циганите се женят девствени... на 13г. От тях ли да взимаме пример?

Голям фен
    Град
    sofia
    и ако не се омъжа цял живот ли да си остана девствена?!

ami momi4eto bi izdyrjalo tova no MOMCHETO ABSURT!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Dosta sa prichinite da otgovorq s "NE"... Vapreki che sexa ne e nai-vajnoto v edna vrazka... to ima svoeto znachenie i specialno mqsto v neq i ako ne varvi... tova moje da dovede to nqkakav vid sriv v otnosheniqta m/u dvama dushi i ako tova e sled svatbata im... palen proval! Druga prichina e che nqkoi hora izobshto ne namirat svoq partnior i ne se jenqt... tova znachi li che trqbva da se lishat i ot tova udovolstvie?! ne mislq !
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен
    Ако можех да я губя по няколко пъти сигурно щях да кажа да . Само че пред свършен факт единственият логичен отговор е НЕ.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    ami tova ve4e sa stari shva6taniq..az li4no NE!!!
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Мега фен
    Представете си красива сватба. Човекът, когото обичате. Вричате се във вечна любов. И после си представете момичето да го боли, а момчето да се притеснява и да не може да се надърви като хората...отврат!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Nikoga ne sam se zamislqla nad tova no otgovora e DA i ako jiveq v nqkoq prikazka .. krasivo ,romantichno ... hah .. samo che prikazkite sprqmo predi sa se promenili ...Bi bilo hubavo da e taka , zamislete se .. nikoga v jivota si kogato se gledash v ogledaloto da ne ti e minavalo prez uma "az sym k***a" ... Da veche ne e normalno da se pazish ot pyrvata brachna nosht ,no e za predpochitane ot tova da se chukash ot 13 godishna vazrast .................................................. ...
    ieee 1 na moeto mnenie mnogo to4no go kaza
    Защо непременно сложихте 13-годишните в темата?За 13 съм съгласна,че сте прави,но какво лошо има на по 16 години ако момче и момиче се обичат,да го направят?Според мен няма лошо.
    По темата-не съм съгласна.Преди това е по-добре да се направи.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Imenno!!!!!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Bih mogla, no znam che, taka nqma da stane i plus tova ne iskam.. !

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си