.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Exclamation Белата стана.

Моля без хейтъри.
    Запознах се с една , правим си секса само та взе че забременя.Сподели че миналата година е правила аборт.Сега гледам и говорихме да направи вакуум аборт.НЕ ИСКАМ ДА СТАВАМ БАЩА!.
    Ако реши да роди при адвокат ли трябва да отидем и да подпишем че ако роди да нямаНИКАКВИ възражения срещу мен.
    НЕ ИСКАМ ДА МЕ осъди да плащам 18г издръжка.
    Белата стана на никой не съм казал.Ако кажа сигърно ще ме изгонят... над 20 сме

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    и ние кво ся, компот ли да ти отворим?

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    и ние кво ся, компот ли да ти отворим?
    ей копеле какво е написал човека първо моля без хейтъри сега защо дразниш а бе

и да искам да е със малини

Град
    София
    Мери си приказките, дечко

Мега фен Аватара на Dwyd96
    По принцип си трол, но ще ти отговоря....
    В случай, че има наистина толкова тъп индивид, който да зададе подобен въпрос:
    И опрощение от папата да вземеш, пак няма как да не плащаш издръжка
    "Абсурд - това е грях без Бог"
    Сартр.

Първо ще кажа че сте пълни тъпаци, по простата причина го казвам Шот сте прости и с нищо не помагате.
    Второто ще е благодаря на тези който помогнаха.
    Трето значи дори и да ме осъди преди това ни адвокати ни нищо не помага така ли споразумения?

Град
    София
    с какво да ти помогнем? да ти гледаме детето ли ?

Не да ми гледате детето, а да кажете какво мога да направя ако каже НЯМА да абортирам ще го родя, и ако реши да ме осъди 18 години не искам да ПЛАЩАМ ИЗДРЪЖКА. Не мога да позволя такива промени в живота ми. Не мога да го допусна това.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Avatarcho0 Виж мнението
    Не да ми гледате детето, а да кажете какво мога да направя ако каже НЯМА да абортирам ще го родя, и ако реши да ме осъди 18 години не искам да ПЛАЩАМ ИЗДРЪЖКА. Не мога да позволя такива промени в живота ми. Не мога да го допусна това.
    кой те пита какво искаш

ако е след трети месец вече няма право на аборт ама ако реши да го задържи ще плащаш 18г и нищо не можеш да направиш по въпроса

пп
    ако е момче кръстете го на мое име
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Avatarcho0 Виж мнението
    Първо ще кажа че сте пълни тъпаци, по простата причина го казвам Шот сте прости и с нищо не помагате.
    Второто ще е благодаря на тези който помогнаха.
    Трето значи дори и да ме осъди преди това ни адвокати ни нищо не помага така ли споразумения?
    1.Tъпака е тоя дето е забременил момичето...
    2. Никой не ти отговорил нормално, щото въпроса е мега простия..
    3. Естествено че не може да подпишете споразумение.. С тва "споразумение" ти я задължаваш да се подложи на "операция".
    Все едно сега аз да те задължа със споразумение да си дадеш бъбрека.... След като си на възраст достатъчна да правиш секс, значи си и достатъчно умствено развит да поемеш отговорността ако стане фал...

Единствените начини да се отървеш от това да плащаш издръжка са:
    1. Да кажеш, че те е изнасилила (и пак може да плащаш).
    2. Да докажеш, че си с психически проблеми и не си осъзнавал извършеното... (което може и да не е лъжа)

П.С ако избереш това с изнасилването, може ли да дойда в съда да гледам???. Ще свидетелствам в твоя полза, обещавам...

Айде късмет с чавето. И да ни кажеш, как сте го кръстили...
    Последно редактирано от Dwyd96 : 04-09-2017 на 20:19
    "Абсурд - това е грях без Бог"
    Сартр.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ако избереш това изнасилването ще дойда даже като съучастник
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Приеми реалността. Загазал си.

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Пич, ти на к'во си бил, че не си усетил че си свършил в нея?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си