Здравейте!
От доста време насам ме тормози един въпрос,а именно той е:Какво им има на жените в България.От доста време съм сам и не смея да си търся приятелка поради факта че имам мечта която е в чужбина и само чакам да ми светне зелено за да тръгна (все пак не искам да се заобичваме и да трябва да си тръгна... това е просто гадно).Нека се върнем на въпроса:Какво им има на жените?Защо в днешно време една жена колкото и да и се прави секс би отказала от колкото да се позабавлява в един "1 night stand" както му се вика на запад.Защо има хиляди жени в сайтовете за запознанства които буквално ако им намекнеш за среща или недай си боже секс,минават с номера(не си търся нищо ,убивам време).Според мен време се убива във фейсбук/ютуб и тем. подобни а не в сайтове за запознанства като елмаз или гепиме.Знам темата звучи доста просташка и може би това се държи поради големите нива на тестостерон в мен,но защо жените се правят на недостъпни при очевидните им биологични нужди.Много ме съмнява една жена да бяга от оргазъм...Бих разбрал ако бях грозен.. но смея да кажа че съм добре изглеждащ млад мъж 5,5-6/10.Знам доста се отклоних... но може би целият този текст води до въпроса:
Има ли жени в България които да искат само секс?Без връзки и тем подобни романтични глупости?И ако да къде е най-правилно да се намерят?(онлайн,в дискотеки,в библиотеки и т.н?)Какъв е правилния начин един мъж да си поиска секс?Нека не се лъжем когато един мъж заговори една жена и двамата са наясно че са в играта,а именно че жената още първата минута решава дали иска да спи с него или не.