.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Unhappy помогнете..

искам да ми помогнете .,има момче което ужасно много обичам ., той винаги ми показваше ., че съм специалното момиче ., че ме обича по всякакъв начин ,беше мил грижовен ., и т.н. но в един момент имах чувството че не бях това което иска., гледаше другите момичета а когато го попитах защо ги гледа той казваше че просто се уверявал че аз съм неговото момиче и никоя не е била като мен., обаче по едно време излизахме много рядко заедно ., той не се усмихваше както преди ., но все пак се държеше отново мило ., аз си мисля че се е случило нщ което не иска да ми каже или не знам... кажете ми какво да направя за да го накарам да ми каже какво има...а това с момичетата ме кара да се съмнявам..не знам какво да направя..моля за съвет..

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    много му здраве

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    много му здраве
    +1111111111

Питай го в прав текст защо поведението му се е изменило. В зависимост от това какво ще ти каже и как ще ти го каже си реши сама, дали си заслужава да си губиш времето в такъв човек.

Първо виж какво ти е било поведението спрямо него , дали по някакъв начин не си направила нещо което да го накара да се съмнява в думите си към теб. Или ти е изневерил и му е кофти да ти признае.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Защо "много му здраве" ? Защото не се усмихвал както преди ли?
    Айде по-сериозно.
    И се предполага, че сте зрели момичета на по около 18 години, които трябва да имат изградени познания и умения по отношение на взаимоотношенията си с другите хора.

Авторке, не се филмирай излишно. Ако е необходимо говори пак с него, ама се постарай да не ти става навик, защото е напрягащо и изнервящо.
    Не знам дали другите момичета ще го привлекат, преди твоите съмнения да го отблъснат, така че се замисли над това по-скоро. Пък и аз не прочетох конкретен проблем, само хипотези и съмнения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си