- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаф след клизма
Иви, най-простия и качествен начин да си направиш клизма е като използваш душ и хладка вода. Пускаш водата и внимателно при течаща вода си вкарваш нежно връхчето на маркуча в ануса. фекалиите сами започват да изпадат. Мога да те науча на много различни техники, които ще ти бъдат много полезни. Обади ми се на 0.8.9.7.3.2.9.7.8.4. Сериозен, коректен и дискретен съм.![]()
Да, с удоволствие!Ще ми бъде много приятно, а мисля и на нея!
Поне ще я науча как да си прави качествена клизма, без да се притеснява от каквото и да било в бъдеще!!!
Теб те съветвам, да спреш да се възмущаваш и мразиш, защото само на теб си вредиш. Отпусни си душата, не бъди такъв хейтър и се наслаждавай на живота! Готин е!![]()
Егаси смърдящата тема. Изобщо какво момиче си ти, бе? Доставя ти удоволствие да ти бъркат из червата и да ти натъпкват лайната навътре ли, какво? Егаси и малоумните хора..![]()
Ти пияна ли си или ще ставаш...? От това ти мнение, правя заключение, че не си го пробвалаБез да си пробвала - няма как да дадеш адекватно мнение, така че...
+ това, само за инфо, ама мъжете се кефят много повече на мадами, дето дават и отзад, отколкото на някакви такива, дето се правят, че не ядат зеле и не серат...
_ivi_: "Пак си е супер гадно и унизително... " ---> Не казвам, че не е гадно, но чак пък такъв проблем... На мен би ми било забавно. Не да се подигравам, а някак си... ддз - ще имаме общ майтап с мадамата и това би било дори готино.
мАни ги тия, дето разправят "задника е за друго, не е за това" или "ебахти смрадливата тема"... Хейтъри!Бих казал "еби ги в ГЗ", ама ще е твърде... като за темата
![]()
Започна да отделяш по 2 мнения едно след друго за мен? Поласкан съм! До сега не съм виждал да правиш това за някой друг във форума!! <3
Относно СКАТ-а и писинга - не съм фен, но ако някой практикува, кой съм аз, че да го съдя? До колко ми е адекватно мнението: това е спорен въпрос. Всъщност адекватността на всяко едно мнение изказано някога е под въпрос и зависи само и единствено от гледната точка, както на изказващия го, така и на този, който би следвало да го вземе под внимание. Това важи и за теб, разбИш ли![]()
А я да те питам, че съм се сетил: защо почти винаги се хвърляш на контра на хората, когато откриеш пукнатина в тезата им или когато това, което казват не ти харесва? Не 'фАщам причината... Дали е цифрата 14 748 или "Пловдив", или злоба...?
Стига сте ме бъзикали вече де, моля ви ...Ужасно е!
Някои се насират като малки, други като по-големи.![]()
Welcome to the Jungle...
Ебати извращенията, ебати изметта гнусна, що не си ги вкарвате в носа тогава...пречистете го...всяка дупка си има предназначение, предназначението на ануса е да ака, затова и на Иви и е направил такъв номер, защото не е създаден за да бъде бъхтен, изчадия...Бог ще ви съди.....свинйееееее.
Ти като си "девственица монахиня", защо четеш тези теми от форума??? Нещо повече, защо ги следиш разгорещено и защо отговаряш редовно на коментарите, но не конкретно по-темата, а търсейки да обидиш другите???
За мен ти си най-елементарен хейтър и най-обикновена ку-ва, така че не съди другите преди да си оправила себе си! Или извън форума редовно те оправят ...