От доста време съм в тоя форум и съм чела доста теми за клизми, изпускания при анален секс.Веднъж ми се е случвало да се изпусна и срама беше ужасен и от тогава винаги преди да го правя аналния минавам през WC или по-точно когато мисля, че ще го правя или искам да го правя.В събота реших да опитам с клизма и си взех от аптека иригатора.Направих каквото трябваше и спокойна си излязох и към 2-3 сутринта бяхме в общежитието на момчето с което се виждахме и за първи път правим секс.Правим го и му предложих да ме пробва и отзад.Не беше нужно да го навивам и така...Всичко ок, но накрая ...се изпуснах.Умрях от срам особено като ми каза "Можеше поне да минеш през тоалетната" направо....Казах му, че съм си правила клизма и затова съм предложила да го направим отзад, но не повярва.Та защо стана така - клизмата ли да не съм направила както трябва или е минало прекалено много време, но не вярвам да е заради това, защото и във WC като съм била пак е горе долу времето до акта същото??А се доверих на клизмата и не съветвам никой да го прави....И се чудя и се мая ква беше тая работа и сега ми е супер гузно да му се обадя дори.