.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 112

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ти пияна ли си или ще ставаш...? От това ти мнение, правя заключение, че не си го пробвала Без да си пробвала - няма как да дадеш адекватно мнение, така че...
    Значи ти не можеш да дадеш адекватно мнение за СКАТ или писинг, но бас държа, че си погнусен от тях, нали?
    Аргументът с пробването може да важи за храна, но аналният секс не е чушки или маслини.

За другото съм съгласна.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Значи ти не можеш да дадеш адекватно мнение за СКАТ или писинг, но бас държа, че си погнусен от тях, нали?
    Аргументът с пробването може да важи за храна, но аналният секс не е чушки или маслини.

За другото съм съгласна.
    Започна да отделяш по 2 мнения едно след друго за мен? Поласкан съм! До сега не съм виждал да правиш това за някой друг във форума!! <3

Относно СКАТ-а и писинга - не съм фен, но ако някой практикува, кой съм аз, че да го съдя? До колко ми е адекватно мнението: това е спорен въпрос. Всъщност адекватността на всяко едно мнение изказано някога е под въпрос и зависи само и единствено от гледната точка, както на изказващия го, така и на този, който би следвало да го вземе под внимание. Това важи и за теб, разбИш ли

А я да те питам, че съм се сетил: защо почти винаги се хвърляш на контра на хората, когато откриеш пукнатина в тезата им или когато това, което казват не ти харесва? Не 'фАщам причината... Дали е цифрата 14 748 или "Пловдив", или злоба...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си