.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на lqlq89

Подарък за приятел

Здравейте! Знам, че темата ми не е за тук, но точно тук ще се види от повече момичета
    Та какво да взема на приятел?
    Но се познаваме от скоро, в смисъл доста време си пишехме само, а от няколко седмици се и запознахме. Той беше ходил на почивчица и ми донесе подарък. И искам и аз да му взема нещо.. Не знам какво би му харесало обаче..затова се допитвам до вас нещо, което би се харесало на всяко момче

п.п На 25 е
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Електронен дартс за стена.
    Шахматна дъска - стъклена примерно, черните фигури са матово стъкло, якички са.
    На същият принцип може и табла.
    Покер комплект - кутия, подложка, чипове, карти, рулетка и т.н.
    Нещо с нож, ако си пада по такива неща. От рода на
    http://www.google.gr/imgres?um=1&sa=...15&tx=63&ty=61
    http://www.google.gr/imgres?um=1&sa=...5&tx=180&ty=25
    Топка - баскетбол, ръгби, футбол... Дори тенис ракети - от детски тип(плажни, дървени), може и нещо про.

Мъжете са си деца поне до към 30 години. И е лесно да ги опознаеш какви са според техните интереси. Просто подпитваш.

п.п. Наистина ти давам само предложения и не мисля, че има нещо, което би се харесало на всички мъже. Както няма подарък, който е универсален за всички жени.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Исках да е нещо по-лично. Тъй като той ми подари адски сладко плюшено меченце. И много се чудя аз какво да му подаря. Как да разбера какво би му харесало?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Думата "приятел" сама по себе си носи силно послание. По начина по който говориш за него, сте си просто познати.
    Как да разбереш - ми в разговор е най-лесно. Иначе му гледаш фейсбука, скайпа, блога или там нещо в мрежата и следиш на какво се кефи. Ако по някакъв начин да речем ти прави впечатление, че Металика го радват - една тяхна тениска примерно и така

Мега фен Аватара на strawberry88
    Щом ти е приятел би трябвало да имаш някаква представа какво го влече. А и искаш да е нещо по-лично. Добре де, няма как ние да знаем, съжалявам. :/ Успех иначе!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Купи му футболна топка или нз и аз той какво харесва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си