- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Фотография след 7ми клас във варна къде да уча?
Хора след една година свършвам седми клас и искам да уча фотография за да стана фотограф, но не знам къде.Бихте ли ми предложили някое училище за фотография дори и да не е във Варна?
Последно редактирано от Alexa*-* : 09-19-2013 на 09:45
забрави
Да забравя за мечтите си - не благодаря.Аз съм от хората които следват мечтите си !!!
просто посещавай школа по фотография, запиши се в езикова/ математическа гимназия и след 12 клас кандидатствай фотография тук/в чужбина.
хващай да учиш в езикова гимназия, щот колежке фотограф без език не може. В БГ работата е малка, тъй че завърши езикова гимназия и си ходи на някакви уроци допълнително.
В техникумите нищо не се научава.
отговорът на твоя въпрос се нарича Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография
www.npgpf.com
НО, категорично заставам зад горните мнения - по-добре си учи в добро училище и посещавай курсове и школи по фотография. Във Варна има достатъчно добри езикови гимназии, но тъй като 50% от фотографията е физика, помисли и за варианта физика в МГ "д-р Петър Берон".
Препоръчвам ти лятната академия на "Аз мога - тук и сега", както и състезанието (има категория фотография)
www.az-moga.bg
Последно редактирано от forttuna : 10-02-2013 на 09:30