.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Lightbulb Фотография след 7ми клас във варна къде да уча?

Хора след една година свършвам седми клас и искам да уча фотография за да стана фотограф, но не знам къде.Бихте ли ми предложили някое училище за фотография дори и да не е във Варна?
    Последно редактирано от Alexa*-* : 09-19-2013 на 09:45

anonymous895156
    Guest
    забрави

Да забравя за мечтите си - не благодаря.Аз съм от хората които следват мечтите си !!!

Голям фен
    просто посещавай школа по фотография, запиши се в езикова/ математическа гимназия и след 12 клас кандидатствай фотография тук/в чужбина.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alexa*-* Виж мнението
    Да забравя за мечтите си - не благодаря.Аз съм от хората които следват мечтите си !!!
    и си в шести клас... всъщност не съм аз човекът, който ще ти показва реалността

седми съм

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    просто посещавай школа по фотография, запиши се в езикова/ математическа гимназия и след 12 клас кандидатствай фотография тук/в чужбина.
    Най-доброто решение до тук. Фотографията не е само да снимаш разни мънички неща с макро.

Голям фен Аватара на shusha
    хващай да учиш в езикова гимназия, щот колежке фотограф без език не може. В БГ работата е малка, тъй че завърши езикова гимназия и си ходи на някакви уроци допълнително.
    В техникумите нищо не се научава.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    +1

ок мс за съветите

отговорът на твоя въпрос се нарича Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография
    www.npgpf.com

НО, категорично заставам зад горните мнения - по-добре си учи в добро училище и посещавай курсове и школи по фотография. Във Варна има достатъчно добри езикови гимназии, но тъй като 50% от фотографията е физика, помисли и за варианта физика в МГ "д-р Петър Берон".

Препоръчвам ти лятната академия на "Аз мога - тук и сега", както и състезанието (има категория фотография)
    www.az-moga.bg
    Последно редактирано от forttuna : 10-02-2013 на 09:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си