Първоначално написано от Violenza ^ Тихо, тихо! Редактирай докато не е късно. Писна ми да си трия съобщенията крайно време е това да спре Пратилите голи снимки обаче не мога да ги обезщетя
We got something to believe in Even if we don't know where we stand SisiStrange
Първоначално написано от Sh@d0w Пратилите голи снимки обаче не мога да ги обезщетя Наистина ли има такива
*сън*
Ти остави едно на ръка за момичета но имаше и момчета
приемам това за положителна реакция
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от StringTheoryPracticist приемам това за положителна реакция Мълчи.
Първоначално написано от Sh@d0w Ти остави едно на ръка за момичета но имаше и момчета Ахаха, не мога да повярвам.
Първоначално написано от Sh@d0w Писна ми да си трия съобщенията крайно време е това да спре Пратилите голи снимки обаче не мога да ги обезщетя
Твое е само това, което си изял и изпил!
Първоначално написано от Sh@d0w някви са взели темата на сериозно Опааа :ддд издаде се :дд Първоначално написано от Sh@d0w Ти остави едно на ръка за момичета но имаше и момчета Двойно опаа ;ддд
Първоначално написано от RagioL Сериозен проблем! Кажи какво обичаш да ядеш тогава. плодове
Първоначално написано от Ivaaaaa плодове Аз пък обичам мръвка.
аз па ще ставам вегетарианка скоро време
Я па не можем без животински протеини.
Първоначално написано от RagioL Я па не можем без животински протеини. Аз си издивявам, ако стоя два дни без месо и сладко.
да ви имам проблемите
Първоначално написано от Ivaaaaa да ви имам проблемите Не искаш!
Правила