.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Голям фен Аватара на Illusion772

Какво мислите

Искам да ви попитам вярвате ли че е възможно едно момче да хареса момиче , по нещо различно от доброто старо физическо привличане . В смисъл да я хареса на интелектуално ниво , без оглед на външен вид и физическа красота.В последната 1-2 седмици май започна точно това да ми се случва и не мога да разбера дали откачам или това е нормално.

Той може да те хареса, защото си умна и имаш чувство за хумор, принципно, но това не изключва и външното привличане. В крайна сметка замисли се, че когато се запознаваш с някого той вижда тялото ти и това му прави впечатление, после показваш умен ли си, не си ли...

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Той може да те хареса, защото си умна и имаш чувство за хумор, принципно, но това не изключва и външното привличане. В крайна сметка замисли се, че когато се запознаваш с някого той вижда тялото ти и това му прави впечатление, после показваш умен ли си, не си ли...

Чакай чакай малко !!!
    Първо - Мъжко съм ....
    Второ - мисля че е по-добре да разкажа история за да ме разбереш по-добре.Пред не знам половин,1 година открих един канал в youtube за малки клипчета направени на базата на анимета.Лично аз не съм особенно голям фен на аниметата , но ми харесваше музиката и начина по които са направени, та станах нещо като фен на този канал.След тва преди 2-3 седмици забелязах че имам покана за приятелство в facebooka от човек с същото име като този канал, беше това момиче(същност това момиче е създателя на този канал).Та от както разбрах каква е работата, тя не ми излиза от главата.И точно това ме стряска защото ако досега съм излизал и ходел с момичета които по десетобалната система са 7-8 , това конкретното момиче веднъж един мой приятел на шега я оцени на 1,5
    Последно редактирано от Illusion772 : 09-13-2013 на 08:42

О, извинявай, аз помислих, че си момиче...

Принципно като не се познавате лично... всичко може да е лъжовно. Като се видите може да не се харесате като хора. Не го мисли толкова, покани я да се видите, поговорете си на живо, излизайте... може на живо да ти се стори красива.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    О, извинявай, аз помислих, че си момиче...

Принципно като не се познавате лично... всичко може да е лъжовно. Като се видите може да не се харесате като хора. Не го мисли толкова, покани я да се видите, поговорете си на живо, излизайте... може на живо да ти се стори красива.
    Даде нека да прием че не съм луд,но идва голямото "но".Нямам си и идея как да я поканя поради няколко причини.Първо тя мисля че ме познава, но аз дори и името и не помня , и не мога да го намеря или да си го спомня.Второ - ние сме в едно училище , което ме притеснява защото в последната година-година и половина не съм се занимавал с момичета от моето училище защото ако нещо се объркат става много гадно след това , просто гадното при мен е че имам опит с напълно непознати момичета , но не и с познати на които не им помня името .Не знам - много тъпа ситуация.
    Ако имаш някакви идеи давай , ако не .....благодаря все пак

Не вярвам да харесваш пълен туземец. Това как приятеля ти я е оценил няма никакво значение. Важното е ти как я оценяваш. Не вярвам единствено показателя, че е умна да те кара да я харесваш. Намирам случая ти за съвсем нормален: харесваш момичето и то не само заради това, че е умна Може да не е най-красивата, но, не вярвам да кажеш, че е грозна.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Давай смело бе, покани я да излезете уж като приятели а пък то ще си проличи дали те харесва или не... ако те харесва работата е точна... да не ти пука кво ще стане в даскало ако нещо се обърка, тва е мочсто където отиваш за няколко часа на ден по принуда .. после, не е нужно да се занимаваш с никой от даскало и да не ти пука ..

Разбира се, че външният вид има голямо значение. А относно срещата покани си я, нищо не губиш да пробваш и да придобиеш опит и с познатите момичета.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Може да те кефи като приятел
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Благодаря на всички ви за мненията , топката е в моето поле , нека да видим дали ще стигнем до дуспи........

Мега фен Аватара на baby_baby
    Излез може да ти хареса като приятел както казаха по-горе

Така по интернет нищо нищо няма да стане,защото нито сте се виждали нито нищо.По-добре се вижте и тогава ще разбереш какво чустваш към нея и изобщо има ли нещо.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Чакай сега малко!Харесал си момиче,с което си пишете .Харесваш характера й и искаш да излезете,но повеже ти си 15 от 10, а нея приятеля ти я е оценил на 1,5 значи не е е за теб?Е не е ли малко повърхностно?Ясно че всички искаме да излизаме с манекени,ама не става.Покани момичето,стига си му мислил.Та това е покана за кафе, а не за сватба и съвместен живот!!!!

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Чакай сега малко!Харесал си момиче,с което си пишете .Харесваш характера й и искаш да излезете,но повеже ти си 15 от 10, а нея приятеля ти я е оценил на 1,5 значи не е е за теб?Е не е ли малко повърхностно?Ясно че всички искаме да излизаме с манекени,ама не става.Покани момичето,стига си му мислил.Та това е покана за кафе, а не за сватба и съвместен живот!!!!
    Виж ще се опитам да ти обясня за да не излизам варварина - неандерталец които гледа само цици. Не съм някои отворко , но си отделям време - тренировки (и то доста тежки), причесчици , парцалки и т.н. и просто започвам да се притеснявам когато имам някакъв интерес (казвам някакъв защото още не съм наясно какъв е този интерес макар и вече да сме си говорили доста) към някои които не взима много на сериозно тези неща.

П.С. Nissane това с яките момчета с бели престилки винаги е вариант , така че спокойно .

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Според мен нещата са комплексни!

Супер фен Аватара на NissaN
    Не знам,но външният вид има голямо значение а ако мислиш че откачаш Карулково е на среща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си