Здравейте на всички. Аз съм едно срамежливо младо момиче на 14 години, което има нужда от малко помощ. Преди две седмици с три приятелки бяхме на НДК. Близо до нас имаше една групичка момчета, които ни заглеждаха и съответно ние тях. Прекарахме там може би час, час и нещо докато едно от тези момчета не дойде при нас. За протокола, той е на 17 години и нататък ще го наричам просто А. Беше един такъв висок и симпатичен, малко смутен. Просто застана пред мен, попита "Може ли?" и докато се чудех какво дали може той ме прегърна. Съвсем нормална прегръдка, без да ме опипва и тн. Една от приятелките ми се възмути, а другите се закикотиха. На въпроса какво прави той отвърна - "Предизвикаха ме да прегърна най-красивото момиче от вас". Усмихна се и се върна в групичката си. Понеже не се върна при нас ние отидохме при момчетата и стана така, че си разменихме скайповете с А. Писахме си всеки ден, още първата нощ не мигнахме, а нататък си пишехме повече или по-малко през деня или вечерта ( той винаги ми пише първи ).
А. е малко притеснителен характер като мен, и двамата сме посветени на изкуствата и изобщо много ми допадна. А сега и проблемът. Август месец по Фейсбук се е запознал с една моя съученичка, но дори и в момента той не знае, че сме от един клас. Тя е много освободена, забавна е и е красива. Виждали са се няколко пъти през септември, тя го е харесала и в момента са в близки приятелски отношения. Аз съм просто мила и срамежлива, не мога да се сравнявам с нея, но момчето страшно много ми допада, отдавна търся някой, с когото да си говоря така.
Ще ме посъветвате ли какво да правя? Не може да се каже, че сме приятелки с моята съученичка, но все пак сме от един клас, не желая да се карам с нея. А много искам да видя дали си струва да съм с А. Благодаря ви предварително за помощта.