.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Супер фен
    Htc 500 е със слаб високоговорител, слаба видеокарта и не толкова добър процесор.Htc 8x за 500 лева е по-добър.Успех

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Htc 500 е със слаб високоговорител, слаба видеокарта и не толкова добър процесор.Htc 8x за 500 лева е по-добър.Успех
    GSmart Maya M1 Quad е по-добър и от двата и е 420 лв. в handy
    Иначе процесорът на htc е от старите(40 nm), но просто се учудих, че htc продават такъв телефон евтино.

Мега фен Аватара на ameli
    Тамън се самоубедих, че това ще е и ся пак се разколебах A sony xperia M?

p.s. просто ми кажете най-приемливия телефон за ценови диапазон до около 400 лв и ме убедете, че е за мен
    Последно редактирано от ameli : 10-06-2013 на 11:06

HTC Desire 500
    Може да има по-слаб графичен процесор, но всичко друго си му е наред и според мен си заслужава парите. RAM, камера, процесор, гледай клипчета в youtube за него.
    Последно редактирано от OoVasKoO : 10-06-2013 на 15:45

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението

p.s. просто ми кажете най-приемливия телефон за ценови диапазон до около 400 лв и ме убедете, че е за мен
    ........
    Последно редактирано от kupi95 : 10-06-2013 на 14:55

^ За телефон сякаш предпочитам андроид..

а липсата на предна камера (която чак сега забелязах ;д) пагубна ли е?

Предната камера попринцип е за видеоразговори - ето още едно предимство, което има HTC Desire 500.

Аз за него говорех, щото някъде пишеше, че няма пък и наистина трябва доста сериозно да се вгледаш, за да я откриеш.
    Май той ще да е, или поне докато не съберем достатъчно финанси за нещо по-мащабно ;д

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Погледна ли 4-та и 5-та серия на Prestigio Multiphone ?
    http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPhones
    Последно редактирано от MaGuSs : 10-06-2013 на 18:05
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Хах, няма да иска да вземе подобен телефон. Иска от по-известните марки. Но все пак, Prestigio Multiphone 5044 си струва, 8MP задна камера, 2MP предна, по-добър процесор и графичен процесор, по-голяма батерия. MaGuSs си го е купил преди 2-3 месеца и може да сподели как бачка телефона.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Хах, няма да иска да вземе подобен телефон. Иска от по-известните марки. Но все пак, Prestigio Multiphone 5044 си струва, 8MP задна камера, 2MP предна, по-добър процесор и графичен процесор, по-голяма батерия. MaGuSs си го е купил преди 2-3 месеца и може да сподели как бачка телефона.
    Как да бачка? Бачка кат телефон за 900лв.

4 ядрен а7 на 1.2гхз процесор, с графичен процесор PowerVR SGX544, 1GB RAM, 4ROM, но аз съм с MicroSD карта 32GB (10клас) и няма проблеми, 8MP back 2MP front, ултра тънък и лек, 5" HD IPS display с OGS разработка на ектрана, 2000mAh батерия, Android 4.2 няма лагове няма нищо, GPS, A-GPS, с две СИМ карти, които не са ми правили проблем и няма да направят давам 100% гаранция...
    Последно редактирано от MaGuSs : 10-06-2013 на 21:10
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

ameli, http://news.smartphone.bg/review/rev...visokiya-klas/

MaGuSs, как е камерата? Добре ли снима?

Prestigio не са ми непозната марка, един техен таблет най-редовно си го разцъквам.. за телефоните им обаче не мога да кажа, освен, че 5 инча ми е твърде голям и не ми трябват 2 карти ;д но ще ги погледна

Супер фен Аватара на NissaN
    ZTE ги чувам за пръв път Нокиа са най-добрите досега съм имал само нокиа и ще имам само нокиа.

Супер фен Аватара на NissaN
    Prestigio не са ми непозната марка, един техен таблет най-редовно си го разцъквам.. за телефоните им обаче не мога да кажа, освен, че 5 инча ми е твърде голям и не ми трябват 2 карти ;д но ще ги погледна
    Буклуци са реплики на HTC

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Как да бачка? Бачка кат телефон за 900лв.

4 ядрен а7 на 1.2гхз процесор, с графичен процесор PowerVR SGX544, 1GB RAM, 4ROM, но аз съм с MicroSD карта 32GB (10клас) и няма проблеми, 8MP back 2MP front, ултра тънък и лек, 5" HD IPS display с OGS разработка на ектрана, 2000mAh батерия, Android 4.2 няма лагове няма нищо, GPS, A-GPS, с две СИМ карти, които не са ми правили проблем и няма да направят давам 100% гаранция...
    Високоговорителя как е?Камерата как е?Смартфона има ли corning gorilla glass или изобщо някаква защита за дисплея?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Високоговорителя как е?Камерата как е?Смартфона има ли corning gorilla glass или изобщо някаква защита за дисплея?
    Високоговорителя е толкова мощен, че целия ти клас да вика на главата ти пак ще си чуваш музиката от телефона /изпитано/. И двете камери са задоволителни/задната прави FULL HD видео клип, качеството е малко по-добро от средно, а предната е супер за видео разговори/. Смартфона няма gorilla glass /от Multiphone само 4500 е с такъв/, но дисплея много трудно се драска, пробвал съм с ключове, натискал съм и не се драска, пък и в комплекта си имаш flipcover, което ти защитава също дисплея като телефона ти е в чанта или някъде другаде.....

Супер фен
    zte е доста неизвестна марка телефони ... по-добре напиши, до колко ти е лимита(цена), какви предпочетания ще искаш и т.н .. Да знаем какво да търсим

^най-общо това..

HTC Desire 500 - 450 лв.
    Prestigio Multiphone 5044 - 480 лв.
    GSmart Maya M1 Quad - 420 лв.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Едни приятелки си бяха взели еднакви ZTE-та и на двете им правеше проблема, че след 1-2 седмици телефона започна да бави, да сече и да забива. Малко кофти им се получи. НЕ Е от някоя голяма карта с памет, защото не си бяха купили все още :/

Съжалявам, че вдигам толкова стара тема, ама още не съм се наканила.. таааа сони СП как го намирате, че май на него се спрях накрая? :д

Съжалявам, че вдигам толкова стара тема, ама още не съм се наканила.. таааа сони СП как го намирате, че май на него се спрях накрая? :д
    Добър избор, откъде ще го купуваш?

http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5364
    https://www.vivacom.bg/bg/residentia...4_x_hd/details
    ?
    Последно редактирано от OoVasKoO : 11-23-2013 на 18:44

Мислех си за shtepsel?
    А на ЛГ едно време им се носеше лоша слава и не съм им почитател сякаш.. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове