- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- избор на телефон
Htc 500 е със слаб високоговорител, слаба видеокарта и не толкова добър процесор.Htc 8x за 500 лева е по-добър.Успех
Тамън се самоубедих, че това ще е и ся пак се разколебахA sony xperia M?
p.s. просто ми кажете най-приемливия телефон за ценови диапазон до около 400 лв и ме убедете, че е за мен![]()
Последно редактирано от ameli : 10-06-2013 на 11:06
HTC Desire 500
Може да има по-слаб графичен процесор, но всичко друго си му е наред и според мен си заслужава парите. RAM, камера, процесор, гледай клипчета в youtube за него.
Последно редактирано от OoVasKoO : 10-06-2013 на 15:45
^ За телефон сякаш предпочитам андроид..
а липсата на предна камера (която чак сега забелязах ;д) пагубна ли е?
Предната камера попринцип е за видеоразговори - ето още едно предимство, което има HTC Desire 500.
Аз за него говорех, щото някъде пишеше, че няма пък и наистина трябва доста сериозно да се вгледаш, за да я откриеш.
Май той ще да е, или поне докато не съберем достатъчно финанси за нещо по-мащабно ;д
Погледна ли 4-та и 5-та серия на Prestigio Multiphone ?
http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPhones
Последно редактирано от MaGuSs : 10-06-2013 на 18:05
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Хах, няма да иска да вземе подобен телефон. Иска от по-известните марки. Но все пак, Prestigio Multiphone 5044 си струва, 8MP задна камера, 2MP предна, по-добър процесор и графичен процесор, по-голяма батерия. MaGuSs си го е купил преди 2-3 месеца и може да сподели как бачка телефона.
Как да бачка? Бачка кат телефон за 900лв.
4 ядрен а7 на 1.2гхз процесор, с графичен процесор PowerVR SGX544, 1GB RAM, 4ROM, но аз съм с MicroSD карта 32GB (10клас) и няма проблеми, 8MP back 2MP front, ултра тънък и лек, 5" HD IPS display с OGS разработка на ектрана, 2000mAh батерия, Android 4.2 няма лагове няма нищо, GPS, A-GPS, с две СИМ карти, които не са ми правили проблем и няма да направят давам 100% гаранция...
Последно редактирано от MaGuSs : 10-06-2013 на 21:10
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
ameli, http://news.smartphone.bg/review/rev...visokiya-klas/
MaGuSs, как е камерата? Добре ли снима?
Prestigio не са ми непозната марка, един техен таблет най-редовно си го разцъквам.. за телефоните им обаче не мога да кажа, освен, че 5 инча ми е твърде голям и не ми трябват 2 карти ;д но ще ги погледна
ZTE ги чувам за пръв път Нокиа са най-добрите досега съм имал само нокиа и ще имам само нокиа.
Високоговорителя е толкова мощен, че целия ти клас да вика на главата ти пак ще си чуваш музиката от телефона /изпитано/. И двете камери са задоволителни/задната прави FULL HD видео клип, качеството е малко по-добро от средно, а предната е супер за видео разговори/. Смартфона няма gorilla glass /от Multiphone само 4500 е с такъв/, но дисплея много трудно се драска, пробвал съм с ключове, натискал съм и не се драска, пък и в комплекта си имаш flipcover, което ти защитава също дисплея като телефона ти е в чанта или някъде другаде.....
zte е доста неизвестна марка телефони ... по-добре напиши, до колко ти е лимита(цена), какви предпочетания ще искаш и т.н .. Да знаем какво да търсим
HTC Desire 500 - 450 лв.
Prestigio Multiphone 5044 - 480 лв.
GSmart Maya M1 Quad - 420 лв.
Едни приятелки си бяха взели еднакви ZTE-та и на двете им правеше проблема, че след 1-2 седмици телефона започна да бави, да сече и да забива. Малко кофти им се получи. НЕ Е от някоя голяма карта с памет, защото не си бяха купили все още :/
Съжалявам, че вдигам толкова стара тема, ама още не съм се наканила.. таааа сони СП как го намирате, че май на него се спрях накрая? :д
Добър избор, откъде ще го купуваш?
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5364
https://www.vivacom.bg/bg/residentia...4_x_hd/details
?
Последно редактирано от OoVasKoO : 11-23-2013 на 18:44
Мислех си за shtepsel?
А на ЛГ едно време им се носеше лоша слава и не съм им почитател сякаш.. ;д