.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

След Първа среща

Здравейте,понеже нямам много опит и искам да Ви попитам как мислите.Запознах се с 1 момче в дискотека,там се целувахме,а след това излязохме на 1ва среща,всичко сякаш мина много добре,говорихме си много,смяхме се.В края на срещата той си подаде ръката,здрависахме се за чао.Той каза,че си е изкарал много добре и ако съм искала пак-може да излезем.Но след това аз го прегърнах,той ми отвърна,и всичко до там...Според вас може ли да го е отблъснала тази прегръдка?

Как така всичко до там?
    Обади ли му се да го питаш пак да излезете?

Ами не,точно за това питам.Това,че когато се видяхме за 1ви път се целунахме,а после на срещата изобщо не е искал някаква близост,значи ли,че не ме е харесал? И това,че аз го прегърнах 1ва може ли да го отблъсне и за това да не ми се обади?

Защо да го е отблъснала,напротив сигурно му е харесало щом ти е отвърнал.А това,че си го прегърнала първа пък изобщо да не те тревожи ако го е отблъснал щеше да си проличи по някакъв начин.И какво значи здрависахме се да не сте приключили бизнес среща та се здрависвате.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Или е решил да не избързвате (което е абсурдно, 'щом сте се целували в дискотека...), или не те е харесал на светло.
    hahahahaha
    Been there , done that. По-скоро сме устроени по начин , че колкото повече виждаме дадено момиче , забелязваме повече неща ,които иначе бихме искали да пропуснем

Събира пари за годежен пръстен, дай му малко време.

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    hahahahaha
    Been there , done that. По-скоро сме устроени по начин , че колкото повече виждаме дадено момиче , забелязваме повече неща ,които иначе бихме искали да пропуснем
    Ок,явно е това причината и за ръкостискането и т.н.Благодаря на всички

Нормално е. Някак... това, че сте се запознали в дискотека, там ясно, че не сте си говорили особено и тн. Просто може след срещата да не те е харесал. Много пъти и на мен ми се е случвало. В дискотеката супер якия пич... виждаме се на среща, на светло и на трезво и о.О
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Хахаха прегръдката да го е отблъснала... не сме чак толкова нежни и предпазливи като вас момичетата, че да се плашим от прегръдки на 1ва среща . Може да не те е харесал на светло, все пак на тъмно всички сме по-красиви. Пробвай да го поканиш пак, така ще си проличи.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    В дискотеката нещата се случват доста по-бързо, отколкото на нормална среща през деня. Може просто да не иска да избързва. Това, че не те е целунал на срещата не го брой, като фактор. Ако иска пак да излезете, това е индикация, че има нещо. Ще си проличи дали си го впечатлила с нещо друго, освен с външността си.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на feikk
    А за да не се чудиш просто му звънни и го питай иска ли да излезете пак. Натам е ясно според отговора.
    dgdg

Ами не се обади...вече мина 1 седмица,явно наистина не ме е харесал...Все пак много Ви благодаря за отговорите

Мега фен Аватара на baby_baby
    Обади му се и го питай дали иска пак да се видите

Супер фен Аватара на NissaN
    Уреди втора среща.

Супер фен Аватара на prince
    Излезте пак ... офф толкова ли е трудно???

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Натискали сте се, обаче после си го уплашила с прегръдка? Да,добре

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Натискали сте се, обаче после си го уплашила с прегръдка? Да,добре
    HAHAHAHAHHHAHAHA :LD

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

Просто го попитай.. ма ако не те е харесал, ще започне да увърта..
    Както казаха: Been there, done that..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си