- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ShtrudeL ще си има бебче
Да й е честито, много здраве, късмет и любов!
Или акото й е проговорило, което би потвърдило теорията ми, че просто е шизофреничка.![]()
Ето кой зарибява щрудито... Един травестит, как може.. Милата тя.
Честито на пИчилиФшитЕ
http://prikachi.com/flash/files/13487i.swf
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Тая е фригидна и никой няма да я вземе на сериозно, кои ви е излъгал, че има дете.
Който лъже и за Алекс.
Не, а че не бил Алекс.
Илко, защо не каза по-рано?Истината е, че детето не е от мачока, а от Илко.
Welcome to the Jungle...
ГрандФекале, много са ти свежи лафовете, ако ги кажеш още веднъж, ще ти е за първи път!
Илко, не сменяй темата. Признаваш или отричаш бащинството? Ако се наложи, ще направим ДНК експертиза.
Welcome to the Jungle...
ДаркФекале, не сменяй темата. Признаваш или отричаш заболяването? Ако се наложи ще ти направим психоекспертиза.
Последно редактирано от M467 : 10-05-2013 на 11:29
Знаех си, че трябваше да се доверя най-качествения тест за бременност, а именно - форонното общество.
Какво ще правя сега?! Детето ми ще расте във форон, в който няма да имам време да влизам, защото ще съм заета да се занимавам с халюциногенни гъби, еднорози, феички и нелегален пренос на магичен прах от Нарния.МОЛЯ ВИ! Отгледайте го правилно, знам, че във ваши ръце, ще е най-добре!
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аналозар Милков Калайджиев - Аналната Вакса - като една типична фекалия е по-добре да не се настъпва, защото се размирисва много повече.
Но поради това, че той е фекализирал целия форум, вече няма накъде повече да се разсмърди.
Затова го призовавам в следващия си пост да се обърне към баща си поименно и да му каже, каквото има да му казва!