.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на chupachups

Post Много съм объркана!

Благодаря на всички които ще отделят време да го прочетат!

Започна се с Facebook. Едно непознато момче ми прати покана за приятелство. Профилната му снимка беше с една коала.
    Той ме помоли да го добавя като приятел. Съгласих се, попитах го защо? Първото нещо което ми каза е че съм била много красива и с прекрасни очи. След това започнахме да си говорим за общите ни интереси. Каза ми че се казва Andrew и не от България а от Англия. Майка му е Българка, а баща му англичанин (в момента живее в Англия). Той ми пишеше на български за да ми е по-лесно на мен. Говорихме 2 часа след което той ми каза, че ще излиза с гаджето си и ме пита какво да си облече за срещата.
    След време разбрах, че той е писал на ЦЕЛИЯ МИ КЛАС и ги е псувал и обиждал (само с мен се е държал мило). Една от мишените му за обиди беше един мой добър приятел и поради тази причина, аз попитах Andrew защо го е обиждал както и другите. Той ми се извини за постъпката си, каза че не е знаел, че е мой приятел и му се извини веднага. Отново каза че съм била най-прекрасното нещо в живота му. Попитах го какво ще стане ако гаджето му разбере че ми говори така. Отговори ми че не не го интересува никой друг освен мен.
    В рамките на 1 седмица всеки ден ми пишеше вместо здравей, обичам те. Изведнъж от нищото ме пита "Искаш ли да бъдеш моето момиче? Скъсах с гаджето си заради теб, ти си моята мечта! " При което аз много се обърках, защото не иска да ми праща снимки, казва че се притеснява. А през това време си пише САМО С МОЯ КЛАС с никой друг и аз мисля че е някой от класа. Въпреки че както ми говореше изглеждаше 1 идея по интелигентен от останали те момчета от класа.

Какво да правя, не знам какво да мисля !?!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    някой си прави бъзици.

ехааа отдавна не бях чел за ученически свалки разведряващо е : честито имаш си таен обожател поогледай се в даскало и може да го откриеш успех във зимните свалки

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Не се заблуждавай. Всичко в историята е много недоизпипано. Някой е решил да се забавлява на твой гръб.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    някой си прави бъзици.
    и аз така мисля. Нищо чудно и да се окаже твоя добър приятел или дори някое момиче, което познаваш.
    Освен това, хората с един родител българин, живеещи извън България и пишещи на български са рядкост, да не кажа че почти няма такива.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 09-29-2013 на 13:12

Момче с аватар на коала вика

И според мен някой се бъзика с теб..не бъди наивна.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не се връзвай

Мега фен Аватара на baby_baby
    някой се базика с тебе

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    някой си прави бъзици.
    Мхм, точно.

Супер фен Аватара на chupachups
    Новини:
    1) Продължихме да си пишем, привързах се към него много ама много ( знам че е тъпо но се случи). В Събота и Неделя сме си писали 14 часа общо. И тогава той ми каза "Не мога да дойда в края на годината както ти бях обещал, просто така се случи, че баща ми не може да излиза извън граница до 2016 (поради някаква причина, не ми каза каква ) толкова много те обичам и толкова много искам да съм до теб, че ми иде да пресека нелегално границата. Знам какво става с връзките от разстояние, но няма да допусна да стане същото и с нас! " ЗАЩОООО !!! Толкова беше хубаво чувствах се като в приказка! Защо така стана!?! Не мога да повярвам! Разберете толкова много се привързах към него

П.П разбрах че не е някой от класа, защото си писах с него в часа по Биология и никой не се занимаваше с телефона си тогава.

A отсъстващите. Може да е някой от друг клас и тн.
    Не че нещо, ама много нагъбена история ми се струва.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    П.П разбрах че не е някой от класа, защото си писах с него в часа по Биология и никой не се занимаваше с телефона си тогава.
    Може да я някой от съседния клас или някой, който точно в този ден не е бил на училище. Абе като цяло историята наистина понамирисва. Най-малкото замисли се - е ли възможно да се влюбиш в човек, който дори не си виждала и на снимка, защото отказва да ти изпрати такава с глупавото оправдание, че се притеснявал и не знам си какво? Някой си прави сериозен бъзик с теб, а ти се връзваш. Най-добре спри да комуникираш с въпросния индивид и сама ще видиш че и той ще спре като осъзнае, че не му обръщаш внимание.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    можеш да провериш кой е като направите видео конферентна връзка примерно през скайп, така поне ще можеш да бъдеш сигурна, а ако не иска да се покаже, тогава това може да означава че някой те мами
    Последно редактирано от npp : 10-10-2013 на 12:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си