.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 166

Тема: Въпросче

Повече от фен Аватара на istorika

Въпросче

Защо момичетата си падат повече по мускулести мъже,отколкото по умни ?
    Не че няма и такива,които харесват умни,но повечето от вас момичета ще предпочетете някой с мускули отколкото някой с коефициент на интелигентност 160 примерно,но без тяло

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Красотата е абстракция, а коефицента на интелигентност не е довод за ум.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Аз пък харесвам мускулести и умни.

Голям фен
    ^като нас, ренджърите

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    трудно е да се влюбиш в мозъка на някой...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Аз пък харесвам мускулести и умни.
    И аз, по принцип.
    Но пък, като се позамислих, само единия е бил такъв.
    Останалите нямаха "мускулести тела", но пък бяха умни и именно това им харесвах. Реално, нямам нужда от тяло, а от здравомислещ човек до себе си. И не само аз мисля така. Това, че ти си попадал на такива момичета, автоматично не означава, че край, повечето са такива.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Адски се дразня като слагате всички под общ знаменател "вие момичетата харесвате еди си какви". Това,че няколко пъти си ударил на камък, не значи,че всички са еднакви. Както казаха преди мен няма как човек да се влюби в мозъка от първия път. Външният вид не е най-важният, но е някакъв вид фактор за първо впечатление. Всеки с вкуса си.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

така е,права си,всеки с вкуса си

Супер фен Аватара на Cloud9
    А пък вие,мъжете, защо не харесвате умни и пълнички момичета, а си падате по кльощави задници и големи цици?

виж сега,аз харесвам в едно момиче не толкова тялото,колкото душевната красота,и какво ако е пълничка,няма никакъв проблем,стига да е душевно красива

Аз не се имам за много умен и не съм искал да се изкарвам такъв,ако си останала с такова впечатление

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Мускулести мъже пък никога не са ми хващали окото, ама грам. Дори такива с плочки са ми супер отвратителните. Такива дето се имат за много умни и го изтъкват, са ми не по-малко противни обаче. Хубаво е да си знае възможностите, ама не и да ги представя като по-добрата алтернатива от еди какво си.
    Аз не се имам за много умен и не съм искал да се изкарвам такъв,ако си останала с такова впечатление

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Отново ли ти, istorika
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Отново ли ти, istorika
    Тоя прави все култови теми хаха .

Такива теми винаги са ми изглеждали много комплексарски. До колкото съм забелязала, много по-лесно им е на закръглените мъже, умни или не, да си намерят приятелки, отколкото на закръглените момичета. И след като се смяташ за умен и знаеш какъв ти е недостатъка, направи нещо за себе си.

В крайна сметка всеки намира половинката си рано или късно,нали така

От половин час го цъкам тоя форум и вече съм на мнение, че тия теми просто ги пускаш ей така... да минава времето..

"Защо момичетата си падат повече по мускулести мъже,отколкото по умни ?"
    "В крайна сметка всеки намира половинката си рано или късно,нали така"

7 часа разлика...

П.П. Просто като съвет.. Ако желаеш да направиш интересна тема с различни и цветущи мнения, пробвай като формулираш въпроса по друг начин.. например: "С какви момчета предпочитате да се срещате и защо?"

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от Иво Виж мнението

П.П. Просто като съвет.. Ако желаеш да направиш интересна тема с различни и цветущи мнения, пробвай като формулираш въпроса по друг начин.. например: "С какви момчета предпочитате да се срещате и защо?"
    +1
    Според мен е въпрос на личен избор, нито женският пол харесва само определен тип визия от другия пол, нито обратното.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Цитирай Първоначално написано от istorika Виж мнението
    В крайна сметка всеки намира половинката си рано или късно,нали така
    Тогава защо мрънкаш? Събирай си листчетата с кечисти и все някоя ще те "намери"

Сега и за хобито ми ли ще ми се бъркате,всеки събира различни неща

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Никой не ти се бърка в нищо. Ти си тоя ,който се опитва да си обясни защо момичетата не го харесват,а то е толкова очевидно. Виж си аватара погледни се на кво приличаш ,по цял ден сигурно учиш ,не излизаш никъде и събираш картички на кечисти . Сигурно и компютърни игри играеш..еми кво искаш по тоя начин едва ли някога ще си намериш 'половинката'.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Като си се "усъвършенствал" толкова в ученето, вземи си "усъвършенствай" малко и външния вид.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Никога не съм си падала по мускулести момчета.
    Не ми допадат изобщо. Харесвам момчета с нормално телосложение,но не и 'бъгнати' от мускули.

Сега като се замисля никога съм нямала приятел, който да е с огромни мускули...големи плочки.. и т.н.
    Но както каза LadyDi "трудно е да се влюбиш в мозъка на някой.." !
    Woah, I almost gave a fuck. Try again!

Е... дайте по-спокойно сега... прочетох доста злобни коментари от сорта на "виж се на кво приличаш.. фитнеси митнеси".. Аз също не приличам на Брад Пит, но не се оплаквам от липса на женско внимание.

Мисля, че проблема ти е изцяло в главата.. и по-точно как ТИ сам се възприемаш. На първо място трябва ТИ сам да се харесваш. Защо не пробваш следното (не е нужно да го правиш веднага... когато си готов).. Застани пред огледалото и се огледай, ако трябва вземи лист... и опиши нещата, които не ти допадат (например: отдавна не съм сменял рамките на очилата; не ми харесва тази тениска как ми стои.... и др.) След като ги опишеш ги прочети и се опитай да ги промениш по такъв начин, че ти самия да се харесаш! Или пък пробвай друго. Бях прочел, че имаш доста приятелки... защо не се допиташ до тях за съвет? Няма нищо срамно или унизително в това да попиташ за искреното мнение на приятел.. точно за това са приятелите и съм сигурен, че ще те разберат и помогнат!
    НО първо и задължително ТИ самия трябва да се почувстваш комфортно в кожата си.. след това може да предприемеш крачката и да се запознаваш с нови, напълно непознати девойки... било то красиви, не чак толкова... каквито ти си харесваш. Дори и да те отрежат - не е болка за умиране, няма да си първия, едва ли ще си и последния. Ще продължаваш да опитваш!
    Ако имаш нужда от някой съвет, не се притеснявай да драскаш и на лично... че тука като гледам доста кучета са се събрали, които не само лаят, а и хапят лошо..

Успех! Вярвам, че можеш да се справиш!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Мускулести мъже пък никога не са ми хващали окото, ама грам. Дори такива с плочки са ми супер отвратителните. Такива дето се имат за много умни и го изтъкват, са ми не по-малко противни обаче. Хубаво е да си знае възможностите, ама не и да ги представя като по-добрата алтернатива от еди какво си.
    Много правилно. Изобщо не харесвам мъже с плочки.

Авторе, първо забелязваш външността. Никой няма да поиска да опознае умът ти, ако първо не бъде привлечен от външността ти.

Второ, аз лично се харесвам съвкупност от ум и тяло. Нито ще харесам мускулест глупак, нито хилав/дебел гений.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си