.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    kuklata88
    Guest

Question Скарахме се

Объркана съм и се чуствам зле.Днес със момчето което харесвам от моя клас се срещнахме и може да се каже ,че горе долу сме приятели.Стана така обаче ,че той беше ядосан от някъде или просто нямаше никакво настроение и така си го изкара на мен без да съм виновна с други думи наговорихме не хубави неща.Не знам за него но мен ме болиуне искам да сме скарани но и не знам дали нещата между нас ще се оправят иначе съм на 16 ,а той на 17 тъй като ги навърши вече.Какво бихте ме посъветвали да направя ли аз нещо или да чакам той да направи нещо ,гадно ми е ,че стана така

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не се напрягай с глупости. Остави го като му мине ще те потърси. Ако не му мине продължаваш напред. Важното е секс да има.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Не се напрягай с глупости. Остави го като му мине ще те потърси. Ако не му мине продължаваш напред. Важното е секс да има.

Elsaveta
    Guest
    Ами мила в гадно полужение си изпаднала,но все пак изчакай го да се оспокой и ако и тогава нещо отново стане....ами просто го избягвай за известно време.И ако те потърси значи му е минало.

@Elisaveta - просто информативно... полОжение и Успокой...

@kuklata88... аз лично не давам на хората да си изкарват нервите върху мен... БХ!
    ако ще и... мис свят да е... Парис Хилтън, Ни.Ло. и какви ли не други миндиляци и НЕминдиляци...
    човек, който ще си изкарва яда от другите върху мен - не ме заслужава, по който и да било параграф ->
    обръщам се, взимам огромната ножица и изобщо няма да се поколебая да я използвам...

живота си е твой... избора също!
    съвет: бягай от подобни хора... няма какво да научиш, спечелиш или споделиш с тях..

Супер фен Аватара на NissaN
    Ше се сдобрите

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от Иво Виж мнението
    @Elisaveta - просто информативно... полОжение и Успокой...

@kuklata88... аз лично не давам на хората да си изкарват нервите върху мен... БХ!
    ако ще и... мис свят да е... Парис Хилтън, Ни.Ло. и какви ли не други миндиляци и НЕминдиляци...
    човек, който ще си изкарва яда от другите върху мен - не ме заслужава, по който и да било параграф ->
    обръщам се, взимам огромната ножица и изобщо няма да се поколебая да я използвам...

живота си е твой... избора също!
    съвет: бягай от подобни хора... няма какво да научиш, спечелиш или споделиш с тях..
    хахахаха! Смея се с глас, честно
    Иначе, на всеки се случват такива нещо, ще му мине.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Ше се сдобрите
    +

Повече от фен Аватара на analgin
    Много тъжна история , той те е наранил с думите си , ти си нещастна и тн. Всичко ще се оправи , не се притеснявай , сигурно ще се сдобрите скоро . Започни да пишеш грамотно и ще видиш как животът ти ще се подобри драстично. Може пък да не се подобри , но поне ще си се научила да пишеш правилно .

Мега фен Аватара на baby_baby
    Спокойно ще му мине

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си