Дойде време и аз да си кажа мъките ..Естествено проблема е момиче познава ме се от 2 години още в началото и казах мойте намерения които бяха връзка тя не го отрази след няколко месеца и аз и тя излизахме с други и реших да и пиша да видя как е .Започнахме да си пишеме решихме да излезнеме но тя задължително заяви че ще е "като приятели" съгласих се защото от много време не съм я виждал и така 2-3ти излизахме и после само в фейсбук си пишехме само заради нея влизам там и доста често по телефона .Решиих както винаги да се пробвам за връзка с нея и тя се съгласи после пак излизахме няколко пъти ама някак си различно се държеше все едно сега се запознава ме.Имаше един период от 2-3 седмици когато беше много мила и супер добра дори ми каза че ме обича после имах други ангажименти и 1 седмица не излизахме само по телефона си говорехме и тя започна да се държи странно.От 1 месец на сам по рядко си пишеме рядко се чуваме дори вече и не ходиме (от както тръгна на училище) аз винаги правя компромиси когато не и се говори и излиза с приятели .Но постоянно ми говори за други момчета доста пъти я хващах че лъже не за момчетата а за каквото се сетиш.На 20 км разтояние сме и винаги аз трябва да ходя да я виждам но добре момиче е какво пък ходя (ходех) в последно време почна да ми писва и всеки път когато се опитам да прекратя всякакъв разговор с нея тя ми дава някаква надежда че може да се получи и аз глупака хоп пак по нея и пак почва да се държи странно.Всичките ми приятели казват да я оставя да не се занимавам но не мога за това го пиша в този раздел .. Помагайте искам да ходя с нея но май само аз си го искам и когато я попитам тя казва може би ... Помагайте вие че вече не знам какво да правя .. Годините са ни аз 19 тя 18 !