Не съм сигурна,че имам кой знае колко голям проблем.Това което ме притеснява е самата мен,това че ми липсва нещо и не знам какво.Просто има мъже ,момчета всякакви до мен,карат ме да се смея,карат ме да се чувствам добре,но аз не се влюбвам ,не ме боли когато си тръгнат,не изпитвам нищо когато ми кажат чао.Просто имам някаква объркана или грешна представа за отношенията и за връзките,за мен всичко е едно приятно познанство или приятелство ,с добро емоционално разбиране и бонус физически удоволствия.Старая се да разбера какво не ми е наред по-точно.Бях 5 месеца с изключително момче,красиво ,умно,възпитано ,прекрасен,бяхме щастливи забавлявахме се заедно,караше ме да се усмихвам винаги,да мисля за него, но той искаше и очакваше да се влюбя,да му казвам,че го обичам,но мога ли да кажа нещо,което не чувствам или не знам всъщност какво е ,трябва да излъжа ли,той ме обичаше ,а аз не знам,явно не защото когато не чуваше това което иска,просто си тръгна и аз не усетих нищо,не ми стана гадно,не съм плакала ,не съм страдала ,естествено ,че мисля за него ,грижа ме е за него ,но просто не страдам,а го разбирам и уважавам решението му.Аз все още искам да бъда близка с него,да бъдем приятели ,да го виждам от време на време ,да го чувам,но той е ужасно груб,разделихме се преди около месец,сега той доколкото знам излиза с някакво момиче и се радвам за него,заслужава да е щастлив,но му се обадих снощи да го чуя,да излезем , да се видим и той беше ужасно груб ,каза неща които никога не съм мислела,че ще чуя от него и ми стана доста неприятно.Разбирам,че съм го наранила ,но вината не е в него,а в мен,аз просто явно не мога да се влюбвам така както се очаква да го направя.Може би веднъж съм била влюбена,обичала съм сигурно,защото това е единствения път в който усетих болка когато ми казаха "Чао" ,не знам дали причината за моето безразличие се дължи ,на това че ме нараниха ,но наистина не искам да нараня абсолютно никой,но не мога да бъда сама ,побърквам се от мисълта да бъда сама ,да няма кой да мисли за мен .. И съм доста объркана.. Не знам може би искам някакъв съвет,може да има някой в моето положение?