.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ПООООМООООООООЩ!!!!!!!!!

Купен ми е уринен тест ''Марихуана''. Днес употребявах пико, трева преди около месец и съм редовна пушачка. За колко време ще ми се причисти тялото от пикото и тестът ще покаже отрицателен :/

Пикото се задържа доста дълго в кръвта .. а тревата се изчиства за около 1-2 седмици (зависи от това колко често и по колко пушиш) А иначе пикото няма да се покаже на някакъв уринен тест, бъди спокойна.

Повече от фен
    марихуаната стои с месеци в кръвта

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Хем сте дечица, хем не разбирате...
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Хем сте дечица, хем не разбирате...
    Хай,

В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
    Мисля, че в случая е напълно достатъчно като коментар.

Поздрави,
    Батя Skeletoner

Супер фен Аватара на NissaN
    Тревата се чисти до 1 месец и пикото е така.

Здравейте мисля, че ще ми правят тест и затова взех урина от мой приятел, която съм сложил в спринцовка, но тя седи в мен от 2 дни. Урината е избледняла според вас могат ли да ме хванат, защото не е топла и не е ярко жълта???

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ivan19988991 Виж мнението
    Здравейте мисля, че ще ми правят тест и затова взех урина от мой приятел, която съм сложил в спринцовка, но тя седи в мен от 2 дни. Урината е избледняла според вас могат ли да ме хванат, защото не е топла и не е ярко жълта???
    Може, в смисъл аз съм ходил на лекар, където ме караха да давам нова проба, защото минали 1-2 часа от пробата, която взех в нас. Не ставаше въпрос за дрога, но и там ще е така според мен.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    От колко време не си пушил?
    Тестовете с урина, които продават в аптеките, отчитат до 5-6 дни.

не съм пушил от неделя. Можете ли да ми кажете някакъв друг начин, за да не ми излезе на теста? Казаха ми, че ако изям 2-3 грейфрута 1 час преди теста ще ми излезе отрицателен според вас вярно ли е? Благодаря предварително!

Повече от фен
    Мене са ми праили уринен тест за наркотици 2 дена след като пуших и излезе отрицателен, без да съм ял грейпфрути или тн глупости. Ама не знам, при секи си е различно сигурно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си