Много ми харесва/Става/Хубаво е
Не ми харесва/ Ужасно е/ Не ми допада
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
И аз съм на мнението на повечето, че е най-добре да ти го направи фризьор. Повечето момичета, които си го правят сами, изобщо нямат успех с преливането на цветовете и хич не стои добре. Признавам си, и аз все още съм с омбре (макар, че си го направих още в началото когато излезе и вече доста време мина и почти съм го махнала .. още малко ми остана да резна) и ми го направи майка ми - фризьорка. Определено си личи когато е направено качествено, а не на отрязана черта, надолу от която цвета рязко се сменя. Ако искаш да си малко по-необичайна, експериментирай с цветовете. Аз например не исках да е типичното русо, така че си направих краищата сини, постепенно се отмиваха и преминаха в сиви, докато в крайна сметка изрусеното отдолу не си пролича, но поне месец се задържа някакъв по-необичаен цвят, а после може да си го смениш с нов. ;д Беше се получило нещо подобно на това http://4.bp.blogspot.com/-Dxja0-wcMH...blue_ombre.jpg с малката разлика, че косата ми е една идея по-къса и синьото не беше чак толкова. ;д
It's Cute How Stupid You Are ^^
хейсъбрах смелост и снощи се направих с кислородна вода :д първоначално не видях никаква разлика, но след 15 минути косата леко ми изсветля :д тази сутрин като станах имаше лека разлика но не си личеше много и като излезнах навън си пролича че има разлика, но минимална и едвам едвам се вижда :д след това бавно започна да изсветлява и сега стана по-светла :д леко като русо ;д иначе ми харесва, ама да се надявам, че повече няма да изсветлява, че.. :х :д иначе благодаря на всички за съветите! наистина ми помогнаха
![]()
Кислородната вода уврежда супер много.
Направо не знам защо подлагаш косата си на такова мъчение.
Ужас.
*сън*