.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за омбре ефекта?

Гласували
22. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Много ми харесва/Става/Хубаво е

16 72,73%
  • Не ми харесва/ Ужасно е/ Не ми допада

6 27,27%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Омбре?

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    пак по-добре от боята и не вярвам чак пък руса да иска да я прави
    мхм, не искам да се правя точно руса, просто искам по- светло и реших да пробвам да се направя, кпи си кислородна вода обаче първо ще пробвам с един кичур да видим какво ще стане и след това ще реша какво да правя

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Оф, само на мен ли масово са ми противни тея обрета? Тук всяка втора е с такова, а на повечето им стои потресаващо гадно. Почти винаги това преливане към русо прави долната част да изглежда ужасно изгорена и нацъфтяла и като видя някоя такава направо ми идва да ѝ отрежа тази част от косата.

От кислородната вода най-много да ти опада косата.
    +1

На омбрето вече му мина модата. Супер банално стана и бих те посъветвала да не си правиш. А това с кислородната вода е малко стил *Да ловим маймуни с трици.* Хем искаш да си много *модерна* с омбрето, хем не ти се дават пари да го направиш както трябва.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

И аз съм на мнението на повечето, че е най-добре да ти го направи фризьор. Повечето момичета, които си го правят сами, изобщо нямат успех с преливането на цветовете и хич не стои добре. Признавам си, и аз все още съм с омбре (макар, че си го направих още в началото когато излезе и вече доста време мина и почти съм го махнала .. още малко ми остана да резна) и ми го направи майка ми - фризьорка. Определено си личи когато е направено качествено, а не на отрязана черта, надолу от която цвета рязко се сменя. Ако искаш да си малко по-необичайна, експериментирай с цветовете. Аз например не исках да е типичното русо, така че си направих краищата сини, постепенно се отмиваха и преминаха в сиви, докато в крайна сметка изрусеното отдолу не си пролича, но поне месец се задържа някакъв по-необичаен цвят, а после може да си го смениш с нов. ;д Беше се получило нещо подобно на това http://4.bp.blogspot.com/-Dxja0-wcMH...blue_ombre.jpg с малката разлика, че косата ми е една идея по-къса и синьото не беше чак толкова. ;д
    It's Cute How Stupid You Are ^^

хей събрах смелост и снощи се направих с кислородна вода :д първоначално не видях никаква разлика, но след 15 минути косата леко ми изсветля :д тази сутрин като станах имаше лека разлика но не си личеше много и като излезнах навън си пролича че има разлика, но минимална и едвам едвам се вижда :д след това бавно започна да изсветлява и сега стана по-светла :д леко като русо ;д иначе ми харесва, ама да се надявам, че повече няма да изсветлява, че.. :х :д иначе благодаря на всички за съветите! наистина ми помогнаха

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Кислородната вода уврежда супер много.
    Направо не знам защо подлагаш косата си на такова мъчение.
    Ужас.
    *сън*

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Не е лошо, допада ми

Мега фен Аватара на baby_baby
    Много ми харесва

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Кислородната вода уврежда супер много.
    Направо не знам защо подлагаш косата си на такова мъчение.
    Ужас.
    +1 иначе и на мен мн ми харесва омбрето в какъвто и да било цвят.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си