Много ми харесва/Става/Хубаво е
Не ми харесва/ Ужасно е/ Не ми допада
Много ми харесва стила 'омбре' и се чудя дали да не си направя и азПонеже не искам да горя косата си с боя ,предложиха ми друг начин - с кислородна вода.. само че искам да попитам как става и става ли хубаво с кислородна вода, мога ли да си го направя у дома, как точно се прави
![]()
Ако не се направи хубаво изглежда сууупер смешно и си личи, че сама си го правила. Най-добре на фризьор![]()
казват, че излизало много скъпо като отидеш на фризиор. това вярно ли е? :d
Скъпо или не, по-добре отиди на фризьор. Недей да рискуваш самичка, защото после ефекта ще е катастрофален.![]()
Повечето, които са с омбре, са си го правили сами или някой друг им го правил в домашни условия и това си личи, повечето са с подобие на омбре. Преливането не е плавно, а просто една част от косата е боядисана в друг цвят. По-добре разпитай във фризьорските салони колко биха ти взели за тази услуга. Не ти препоръчвам да пробваш с кислородна вода.
Чувала съм, че на някои доста им уврежда косата и цветът ставал кофти. Аз не съм пробвала.
Оф, само на мен ли масово са ми противни тея обрета? Тук всяка втора е с такова, а на повечето им стои потресаващо гадно. Почти винаги това преливане към русо прави долната част да изглежда ужасно изгорена и нацъфтяла и като видя някоя такава направо ми идва да ѝ отрежа тази част от косата.
От кислородната вода най-много да ти опада косата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
edno momiche se napravi cqlata s kislorodna voda i e dovolna .. a kato tyrsq v internet kak da si napravim ombre ili razni takiva izlat che nai-dobre i nai-malko vredno e s kslorodna voda i med ama ne znam kak tochno da go napravq i malko me e strah![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aJASTk3Xjro и където и да пиша нещо за омбре с кислородна вода ми излзиа този клип и още няколко такива,, не знам изглежда добре. ох, не знам много съм объркана![]()
^ На мен тази коса ми изглежда ужасно.
Освен това именно с кислородна вода най-много се уврежда косата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
оф не знам напълно се обърках вече, на някои места из интернет пише че всички са много доволни и, че не уврежда косата, а на други точно обратното.. не знам .. иначе приятелката ми е много доволна (направи си цялата коса) и и стои наистина много добре и естествено![]()
На мен омбрето не ми харесва,особено пък онова ''омбре'', при което краищата са боядисани в друг цвят. Дори и преливането да е плавно, стои все едно си била боядисана и ти е паднала част от боята.
Ако все пак решиш да си правиш косата, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ недей с кислородна вода - ужасно много уврежда косата. Не знам къде четеш, обаче това си е истината...
Най-добре отиди на фризьор. Цената зависи от салона и от това колко ти е гъста/дълга косата, и колко продукт ще се изхаби. Иначе и на мен са ми противни тези омбрета вече. Доста хора така се направиха.
тук виждам много отрицателни коментари за кислородната вода и се обърках ужасно много :Д докато чета коментарите ви се плаша, но след това се сещам за това момицче което се направи по същия начин и то цялата коса и не знам какво да правя :х ще взема да поговоря с някоя фризиорка освен..
Говори със фризьорка в добър салон във града си. Бъди отговорна спрямо себе си и външния вид.
Бе вече всяка втора има омбре.Не е модерно вече.Иначе,ако толкова искаш-фризьор.
няма смисъл да си я гориш с боя.кислородната вода не вярвам да е толкова вредна колкото всички я изкарват....ако толкова държиш напръскай си един кичур и виж как ще стане,ако ти хареса - давай цялата коса и толкова.
пак по-добре от боятаи не вярвам чак пък руса да иска да я прави
Направи си, стига да можеш да го направиш както трябва. Целта е да прелива, на някои момичета хич не им се получава.