- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е възможно?
Здравейте! Въпросът ми към вас е...
След след големия гаф с приятелят ми (непротектиран полов акт) , 15 часа по късно аз пих Ескапеле! Та въпроса ми е..вече минаха 9-10 дена,възможно ли е да съм бременна въпреки,че съм изпила ескапеле? До сега трябваше ли да имам някакви ранни симптоми на бременността, като гадене и повръщане...? Понеже сега на 8-9 се предполага да ми дойде и имам болки в гърдите възможно ли е да ми закъснее заради ескапеле? И кога мога да си направя тест за бременност! Благодаря ви предварително![]()
Не си бременна.
Ескапел влияе на цикъла(това нещо е бъкано с хормони, не си ли чела?).
Тест - 14 дни след половия акт или един ден след закъснение на менструацията.
Следващия път с презерватив.
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 10-06-2013 на 11:21
*сън*
Зависи какъв е бил гафът, който сте направили. Ако е свършил в теб, има някаква опасност, но хапчето я намалява значително. Важното е да не се шашкаш, спокойно. Имам приятелки, които не са забременявали след години незащитен секс и сума ти гафове и всеки път, когато ми се случи нещо като на теб, се успокоявам с това.
Правихме го с презерватив,но....скъса се! Днес усетих болки в кръста (бяха моментни)... И започвам да се психясвам, смисъл постоянно си гледам корема,следя за симптоми и глупости ... притеснявам се,наистина! Чела съм доста за ескапеле,но след като попаднах на една статия как една жена е забременяла след ескапеле много започнах да се тревожа наистина!
Нищо ти няма, направи си тест, за да ти е спокойно.
*сън*
Последен
въпрос!Болките в кръста ми симптом свързан с бременност ли е или от това
че цикалът ми трябва да дойде?За втори път през живота ми,ми се случва
така, да ме боли кръста! 1вия път беше мин година преди да ми дойде, ох
притеснявам се много болката е силна и на моменти /просто изведнъж/
Последно редактирано от Dreamer_ : 10-06-2013 на 16:37
след 3 дена трябва да направя тест за бременност..това ще са най-ужасните 5 минути в живота ми! :X
Първо Ескапел действа до 48 часа, ако не се лъжа, но винаги е по-добре да се пие възможно най-рано.
Второ, доколкото отново знам, има вероятност да ти разбие цикъла, тъй като това хапче такова мамата на хормоните в тялото, а и не само.. Тоест може да направи гафове - справка - бившата ми приятелка пи такова хапче, а цикълът й дойде 3 пъти за един месец..
Трето, тест за бременност може и да не си правиш, но тъй като това ще те успокои максимално - направи си..
Успех за.. другия път![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
И не забравяй да патентоваш "непротектирания полов акт".
Никога не ми се беше случвало такова нещо и да се стига до ескапеле.... С приятеля ми от както сме започнали винаги сме се пазили,но този път как се скъса не разбрахме...за другите пъти вече ще си имаме едно наум и няма да повтаряме тъпи грешки дано теста да е ОТРИЦАТЕЛЕН!
Нормално е да ти се обърка цикъла. Спокойно. Като минат 14 дни от рисковия акт си направи тест с първа сутрешна урина.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
НЕПРЕМЕННО! А до сега вече мина седмица и 1 ден, трябваше ли да има някакви симптоми???
Ти обаче си много мощна параноя?! ..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Такава съм си аз, ама вече ми дойде и съм спокойна на 99 %......![]()
Последно редактирано от Dreamer_ : 10-07-2013 на 22:03
Мисля,че няма за какво да се притеснявам вече,ама като ми свърши за всеки случай ще направя тест![]()
пхахахахаха
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....