.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    PartyHard
    Guest

Question Перфектното тяло

Здравейте.Момиче на 15 години съм.Висока съм 169 и тежа 56 кг((( .Мотивирам се да стана 47 кг . Пазя диети спортувам , отслабна с 5 кг и пак на ново почвам ;ssss . HELP PLEASE Искам да се мотивирам максимално и да съм постоянна

Мега фен Аватара на strawberry88
    Искаш да пазим диети и да спортуваме вместо теб ли?
    Последно редактирано от strawberry88 : 10-06-2013 на 19:29

Че ти си перфектна! Височината -110 трябва да е равно на теглото, ти имаш идеалното тегло. Просто спортувай, за да се стегнеш, нямаш нужда от диети.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Така ли не разбрахте, че скапаните килограми нямат никакво значение?! Важното е как изглеждаш.

Голям фен
    Град
    София
    Говори си, ако си няма- работа! Кои да чуе?
    Queen of the Damned

Голям фен
    Град
    София
    Говори си, ако си нямаш работа! Кой да чуе?
    Queen of the Damned

Голям фен Аватара на hey.mistery
    И аз мисля, че тялот ти е добре така и нямаш нужда да отслабваш още. Никой не може да те мотивира, трябва да го направиш сама.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    дай снимка по бельо, че да ти дадем оценка...ти може и 50 кила да си, пък да си некъв отпуснат парцал

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Така ли не разбрахте, че скапаните килограми нямат никакво значение?! Важното е как изглеждаш.
    +1
    Абсолютно.
    Ще ти дам за пример една моя приятелка.Тя е 70 килограма и повече;висока е 1.63.4 да речем и въобще не и личат килограмите.

Аз съм 168 висока и винаги съм била 57 58 кг и съм се чувствала винаги перфектно в кожата си, но и винаги спортувам нещо. Отслабнах и стигнах до 52 килограма и се чувствах адски слаба, а аз просто не харесвам слаби момичета, винаги съм имала по изпъкнали форми. А ти искаш да станеш 47, без думи :х. Започни някакъв спорт за да видиш в какви перфектни килограми си. Но наистина зависи и от пропорциите на тялото ти. Започнеш ли да спортуваш и да внимаваш с какво ядеш, излишното по теб ще изчезне.
    Успех

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не ти трябва диета добре си си просто спортувай

Голям фен Аватара на Котка.
    Според мен няма да ти се отрази добре, ако отслабнеш с повече от 5 килограма.

Разгледай разни блогове в интернет има много мотивиращи.. Също може да питаш някоя приятелка дали иска се присъедини към теб и тя също да те мотивира. И не се цели към килограми, защото докато топиш мазнини качваш мускулна маса (ако спортуваш, а мускулите тежат доста повече)
    Последно редактирано от IcyHeart : 11-04-2013 на 18:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си