- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перфектното тяло
Здравейте.Момиче на 15 години съм.Висока съм 169 и тежа 56 кг((( .Мотивирам се да стана 47 кг . Пазя диети спортувам , отслабна с 5 кг и пак на ново почвам ;ssss . HELP PLEASE Искам да се мотивирам максимално и да съм постоянна
Искаш да пазим диети и да спортуваме вместо теб ли?
Последно редактирано от strawberry88 : 10-06-2013 на 19:29
Че ти си перфектна! Височината -110 трябва да е равно на теглото, ти имаш идеалното тегло. Просто спортувай, за да се стегнеш, нямаш нужда от диети.
Така ли не разбрахте, че скапаните килограми нямат никакво значение?! Важното е как изглеждаш.
Говори си, ако си няма- работа! Кои да чуе?
Queen of the Damned
Говори си, ако си нямаш работа! Кой да чуе?
Queen of the Damned
И аз мисля, че тялот ти е добре така и нямаш нужда да отслабваш още. Никой не може да те мотивира, трябва да го направиш сама.
дай снимка по бельо, че да ти дадем оценка...ти може и 50 кила да си, пък да си некъв отпуснат парцал
Аз съм 168 висока и винаги съм била 57 58 кг и съм се чувствала винаги перфектно в кожата си, но и винаги спортувам нещо. Отслабнах и стигнах до 52 килограма и се чувствах адски слаба, а аз просто не харесвам слаби момичета, винаги съм имала по изпъкнали форми. А ти искаш да станеш 47, без думи :х. Започни някакъв спорт за да видиш в какви перфектни килограми си. Но наистина зависи и от пропорциите на тялото ти. Започнеш ли да спортуваш и да внимаваш с какво ядеш, излишното по теб ще изчезне.
Успех![]()
Според мен няма да ти се отрази добре, ако отслабнеш с повече от 5 килограма.
Разгледай разни блогове в интернет има много мотивиращи.. Също може да питаш някоя приятелка дали иска се присъедини към теб и тя също да те мотивира. И не се цели към килограми, защото докато топиш мазнини качваш мускулна маса (ако спортуваш, а мускулите тежат доста повече)![]()
Последно редактирано от IcyHeart : 11-04-2013 на 18:04