- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета..
Гълтам щото ми е кеф. Иначе относно това дали е избирателно... ами то е избирателно като цяло с кого правиш секс. Щом съм допуснала някого до кревата си, значи не е проблем да му гълтам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Гълтам и ми е неутрално, т.е. вкусът не ми е гаден, нито го намирам за мега вкусно, нито ме е гнус. Някакво естествено е. Не си представям да ми свърши в устата и да изплюя спермата в салфетка, ахах. :Д
Иначе много ги е гнус просто и им става гадно. :Д
Мъжете като те лижат, неизбежно ти вкусват и пичия сок. Като консистенция е различно, ама все е секрет.
Ами виж, аз лично не виждам никаква разлика, все пак това си е секрет, който излиза от теб и има вкус, съответно на него също може да му е неприятен. Това че не е следствие на свършване няма никакво значение.
Едва ли е най-уместното и важно нещо да се спори по този въпрос. Това е личен и индивидуален избор на всяка дама. Наистина силно се надявам от това да не зависи устойчивостта на дадени взаимоотношения ...
Поздрави,
Батя Skeletoner
П.С. Надявам се че сама разбираш че ще бъдеш разкритикувана като наричаш семенната течност - отпадъци. Уважавай "отпадъците" един ден ще ти трябват повече от всичко))
представих си как жена е на път да свърши, мъжа застава отдолу й и поема цялата течност фостата се едно фърчи бира...колко якоооо <3
Оф, пак спорове на ниво детската градина. Единият тръгнал да се обяснява кое е правилно и кое не и то за нещо, което е абсолютно личен избор, другата пък се гнуси от секрета, от който е произлязла. Пораснете.
Welcome to the Jungle...
Извинявайте, .. Орлов мост в коя посока е ?
Може би се притеснява, че ще падне в очите на момчето ако я изпие като коняк в събота късен следобед..
Все пак трябва да пази реноме
Ако не е това.. извинявай!.. Просто търся логичното обяснение. В случай че не съм прав, моля, дай ни верния отговор!
чудя се на момичетата как не ви е гнус да лапате ..... нечистоплътници
15 годишната се обади