.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Ем,нормалните деца\тинейджъри,на 14 години не пият или поне не би трябвало.Аз ако бях на мястото на вашите,наказанието щеше да ти е най-малкият проблем.Научи се как се да се държиш,а не да се правиш на много готина.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rocknroll Виж мнението
    Ем,нормалните деца\тинейджъри
    Дефиниция за нормалност и нормален. Както и обяснение "Защо трябва да сме нормални".
    на 14 години не пият или поне не би трябвало.
    А на 16 сигурно "могат"? Защо смяташ, че нормалните тийнейджъри не пият?
    Ако нормалност е мнозинството, точно то не пие ли (отново съдя по вашите спорни изчисления, според които няма ученик, който не замръква по улиците всяка вечер)? Кой определя дали нещо трябва или не трябва? Смятате, че не е правилно да пие алкохол на рожден ден (нито го е правила преди, нито смята да го повтаря - веднъж е започнала да пие. Аз знам, че когато човек започне, няма спирачки)? Защо.
    И искам точен отговор - а) защото съм живяла пълноценен живот, видяла съм от всичко и съм минала през всичко, или б) защото съм на земята от 17-18 години и имам изградена морална версия на света - такъв, какъвто трябва да бъде, благодарение на родителите и бабите си?
    Аз ако бях на мястото на вашите
    Добре, но не си. Както и всички, които писаха подобни клишета в темата. Изкривените ви представи за света са по-некадърно оформени и от тези на средния юноша. Нейните родители знаят какво е най-добро за нея, защото са живели и са видели в пъти повече от вас. Но и вас няма какво да виня... слепецът не може да види пред себе си, а, за да го направи, трябва да погледне назад. Но той не иска и не иска...
    наказанието щеше да ти е най-малкият проблем.
    Я кажи на нас, 14-годишните, кой щеше да е по-голям неин проблем?
    Научи се как се да се държиш,а не да се правиш на много готина.
    А това просто няма нужда от коментар.

Не приемай това, което казвам, лично - ти си събирателен образ на всички псевдоморалисти, отговорили в темата.

Не видях LHDWBD да казва някое от следните неща:
    - Дайте ми експертна оценка за постъпката ми
    - Кажете ми, какво бихте направили, ако бях ваша дъщеря
    - Обсъдете компанията ми
    - Обсъдете поколението ми
    - Кажете на всички тук вижданията си за новата генерация
    И още n на брой неща, които не спирате да повтаряте. Мисля, че се изчерпвате.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Дефиниция за нормалност и нормален. Както и обяснение "Защо трябва да сме нормални".

А на 16 сигурно "могат"? Защо смяташ, че нормалните тийнейджъри не пият?
    Ако нормалност е мнозинството, точно то не пие ли (отново съдя по вашите спорни изчисления, според които няма ученик, който не замръква по улиците всяка вечер)? Кой определя дали нещо трябва или не трябва? Смятате, че не е правилно да пие алкохол на рожден ден (нито го е правила преди, нито смята да го повтаря - веднъж е започнала да пие. Аз знам, че когато човек започне, няма спирачки)? Защо.
    И искам точен отговор - а) защото съм живяла пълноценен живот, видяла съм от всичко и съм минала през всичко, или б) защото съм на земята от 17-18 години и имам изградена морална версия на света - такъв, какъвто трябва да бъде, благодарение на родителите и бабите си?

Добре, но не си. Както и всички, които писаха подобни клишета в темата. Изкривените ви представи за света са по-некадърно оформени и от тези на средния юноша. Нейните родители знаят какво е най-добро за нея, защото са живели и са видели в пъти повече от вас. Но и вас няма какво да виня... слепецът не може да види пред себе си, а, за да го направи, трябва да погледне назад. Но той не иска и не иска...

Я кажи на нас, 14-годишните, кой щеше да е по-голям неин проблем?

А това просто няма нужда от коментар.

Не приемай това, което казвам, лично - ти си събирателен образ на всички псевдоморалисти, отговорили в темата.

Не видях LHDWBD да казва някое от следните неща:
    - Дайте ми експертна оценка за постъпката ми
    - Кажете ми, какво бихте направили, ако бях ваша дъщеря
    - Обсъдете компанията ми
    - Обсъдете поколението ми
    - Кажете на всички тук вижданията си за новата генерация
    И още n на брой неща, които не спирате да повтаряте. Мисля, че се изчерпвате.
    Само се успокой.

Мега фен Аватара на Chacho
    Само се успокой.
    Впечатляващ интелект си вложила в отговора.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Впечатляващ интелект си вложила в отговора.
    Какво трябва да отговоря,мистър Интелект?Не е ли мой избор?Аз смятам,че съм права и няма смисъл да отговарям на тези въпроси и точка.

Мега фен Аватара на Chacho
    Какво трябва да отговоря,мистър Интелект?Не е ли мой избор?Аз смятам,че съм права и няма смисъл да отговарям на тези въпроси и точка.
    Тоест, ти си доволна от себе си в собствената си глава, ние те игнорираме и всичко е точно.

Първото ти мнение си остава глупаво, щото е основано на предразсъдъци, които според теб нямат нужда от обосновка. В случай, че някой ден ти се отворят ушите за критика.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Тоест, ти си доволна от себе си в собствената си глава, ние те игнорираме и всичко е точно.

Първото ти мнение си остава глупаво, щото е основано на предразсъдъци, които според теб нямат нужда от обосновка. В случай, че някой ден ти се отворят ушите за критика.
    Не.Не знам въобще защо ми ги казваш всички тези неща,след като не съм те попитала за мнение.Добре,мнението ми си остава глупаво,ясно,значи е нормално момиче на 14 години да се напива и да няма последствия,за каква обосновка ми говориш въобще?Просто спри да ме критикуваш за всичко което правя.Това е моето мнение,ти си си изказал своето,точка по въпроса.

Мега фен Аватара на draid

Аха значи за теб да смяташ напиването на 14г момичета по купони за нередно са предразсъдъци ? Искаш да давам обосновка за това, защо съм против напиването на тая възраст и като цяло поведението от подобен род ли ? И мислиш, че ще е трудно да се даде солидна обосновка на това ? На всеки се случва да направи грешка, но при малките това не са изключения, а системно поведение. От днес мотото ми ще е "От алкохола към интелектуалният прогрес"

Оф, аре млъквайте, жалкарчета. Чудя се дали насаденото ви мислене е по-страшно или абстиненцията ви от внимание.

Всъщност се чудя защо се чудя.
    Този коментар не знам дори дали си заслужава да го обсъждам...

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    слепецът не може да види пред себе си, а, за да го направи, трябва да погледне назад.
    mind - blown
    включи това мъдро размишление в следващото си есе, митко

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    mind - blown
    добре, и все пак се опитай да прочетеш отново изречението, което съм написал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си