.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 134
    Супер фен Аватара на Supermassive____
    Е ти нещо друго ли си очаквала? Може би златен медал за храброст а? На теб ти трябва едно хубаво ошамарване.

Следващия път Фнимавай
    Пак хубаво, че са те наказали. Познавам една, дето като я хванаха да пуши, й трапаносаха кутия цигари отпред, на масата и я накараха да я изпуши цялата - цигара от цигара. Сещай се какво се случи и дали запали цигара повече в живота си след това.
    Добре че вашите не са постъпили по подобен начин.

Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    Отправи си въпроса към онази, която ми се обясняваше, че е нормално тийнейджърките да се напиват.
    Това е въпрос към всички?! Най - вече към авторката и тази , която ти е казала , че е нормално да си пиян на 14.

Така хайде да не я упрекваме ? И аз миналата година се бях напила доста и то хем за пръв път и бях на 15.. след това се прибрах нашите ме видяха но стореното сторено.. бях уж наказана до следващият рожден ден на който ще отида, преди да отида само ме помолиха да не се прибирам в такова състояние но все пак това вече ми беше обеца на ухото и така де вече по някакъв навик винаги ми поглеждат очите дали съм пила.. и все пак няма как да го ускориш но ще видиш че до следващият рожден ден ще те пуснат и няма да пиеш :Д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Деца, не пийте, като не можете.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Ем,нормалните деца\тинейджъри,на 14 години не пият или поне не би трябвало.Аз ако бях на мястото на вашите,наказанието щеше да ти е най-малкият проблем.Научи се как се да се държиш,а не да се правиш на много готина.

Мега фен Аватара на Chacho
    Оф, аре млъквайте, жалкарчета. Чудя се дали насаденото ви мислене е по-страшно или абстиненцията ви от внимание.

Всъщност се чудя защо се чудя.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rocknroll Виж мнението
    Ем,нормалните деца\тинейджъри
    Дефиниция за нормалност и нормален. Както и обяснение "Защо трябва да сме нормални".
    на 14 години не пият или поне не би трябвало.
    А на 16 сигурно "могат"? Защо смяташ, че нормалните тийнейджъри не пият?
    Ако нормалност е мнозинството, точно то не пие ли (отново съдя по вашите спорни изчисления, според които няма ученик, който не замръква по улиците всяка вечер)? Кой определя дали нещо трябва или не трябва? Смятате, че не е правилно да пие алкохол на рожден ден (нито го е правила преди, нито смята да го повтаря - веднъж е започнала да пие. Аз знам, че когато човек започне, няма спирачки)? Защо.
    И искам точен отговор - а) защото съм живяла пълноценен живот, видяла съм от всичко и съм минала през всичко, или б) защото съм на земята от 17-18 години и имам изградена морална версия на света - такъв, какъвто трябва да бъде, благодарение на родителите и бабите си?
    Аз ако бях на мястото на вашите
    Добре, но не си. Както и всички, които писаха подобни клишета в темата. Изкривените ви представи за света са по-некадърно оформени и от тези на средния юноша. Нейните родители знаят какво е най-добро за нея, защото са живели и са видели в пъти повече от вас. Но и вас няма какво да виня... слепецът не може да види пред себе си, а, за да го направи, трябва да погледне назад. Но той не иска и не иска...
    наказанието щеше да ти е най-малкият проблем.
    Я кажи на нас, 14-годишните, кой щеше да е по-голям неин проблем?
    Научи се как се да се държиш,а не да се правиш на много готина.
    А това просто няма нужда от коментар.

Не приемай това, което казвам, лично - ти си събирателен образ на всички псевдоморалисти, отговорили в темата.

Не видях LHDWBD да казва някое от следните неща:
    - Дайте ми експертна оценка за постъпката ми
    - Кажете ми, какво бихте направили, ако бях ваша дъщеря
    - Обсъдете компанията ми
    - Обсъдете поколението ми
    - Кажете на всички тук вижданията си за новата генерация
    И още n на брой неща, които не спирате да повтаряте. Мисля, че се изчерпвате.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    То пък ти е за хвалба, че си се натаралянкала на 14 ...
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Цитирай Първоначално написано от dessy97 Виж мнението
    Така хайде да не я упрекваме ? И аз миналата година се бях напила доста и то хем за пръв път и бях на 15.. след това се прибрах нашите ме видяха но стореното сторено.. бях уж наказана до следващият рожден ден на който ще отида, преди да отида само ме помолиха да не се прибирам в такова състояние но все пак това вече ми беше обеца на ухото и така де вече по някакъв навик винаги ми поглеждат очите дали съм пила.. и все пак няма как да го ускориш но ще видиш че до следващият рожден ден ще те пуснат и няма да пиеш :Д
    Не е сигурно - дали няма отново да посегне към алкохола.

Повече от фен Аватара на LHDWBD
    Много сте ограничени.
    МНОГО

Цитирай Първоначално написано от LHDWBD Виж мнението
    Много сте ограничени.
    МНОГО
    а ти си разширена

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от Vladislav Hellsing Виж мнението
    а ти си разширена
    МНОГО.

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    МНОГО.
    А не бе , Швепс.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от LHDWBD Виж мнението
    На 14 съм.
    Бях на рожден ден и се прибрах пияна.
    Нашите след като видяха в кво положение съм ми забраниха да излизам и да ходя по рождени дни,докато не се науча как да се държа.Някакви съвети как да ги навия един вид по-бързо да се махне забраната?
    1-2 седмици ще им се подмазваш и ще помагаш вкъщи. После ще кажеш, че няма да се повтори повече, взела си си урок и ще ги помолиш да ти позволят да излизаш. Вече можеш ли да излизаш, ще си ходиш на рожденни дни без да ги питаш.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Пий по 50 грама ракия дневно, със салата - едно нарязани домати и краставици и кубчета сирене.

Мега фен Аватара на an7raks
    Авторката няма да я коментирам, щото е ясно, че си прави ташак, ама другите... Вие сериозно?! На 14 било нормално да се прибере пияна?! Всъщност, наистина напоследък взе да става нормално, ама не ми се струва много правилно... Ако бях на техните, щях да я оставя да спи на постелката пред вратата.
    Едно е да пиеш, дето се вика, за повдигане на настроението, друго е да пиеш, за да се напиеш, както сега е модерно и "нормално".

То сигурно е нормално и на 16 - 17 вече да си пил от всичко , да си пушил от всичко и да си шмъркал от всичко... Да не говорим - че трябва да си отворил голяма бройка/да са те отворили голяма бройка...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Авторката няма да я коментирам, щото е ясно, че си прави ташак, ама другите... Вие сериозно?! На 14 било нормално да се прибере пияна?! Всъщност, наистина напоследък взе да става нормално, ама не ми се струва много правилно... Ако бях на техните, щях да я оставя да спи на постелката пред вратата.
    Едно е да пиеш, дето се вика, за повдигане на настроението, друго е да пиеш, за да се напиеш, както сега е модерно и "нормално".
    Ест, че е нормално. Мъжагите и девойките си губат девствеността на по 13, напиването на 14 е даже огромно закъснение

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    То сигурно е нормално и на 16 - 17 вече да си пил от всичко , да си пушил от всичко и да си шмъркал от всичко... Да не говорим - че трябва да си отворил голяма бройка/да са те отворили голяма бройка...
    Бах аз таа крива нива! Как става така да те отворят голяма бройка?!
    Иначе, не виждам нищо лошо да си пробвал всякакъв алкохол. Няма лошо, ама всичко да си е с мярка.

Бах аз таа крива нива! Как става така да те отворят голяма бройка?!
    Иначе, не виждам нищо лошо да си пробвал всякакъв алкохол. Няма лошо, ама всичко да си е с мярка.
    Тук говорим за неща - без мярка (в нейния случай , тя е пила без мярка).

Тя си прави гавра с хората в момента...

Тя си прави гавра с хората в момента...
    Да приемем , че не си прави , защото има и такива , които са в подобни ситуации и не се "хвалят" с това по форумите.

Супер фен Аватара на tireheb
    другият път бегай из парка или се метни у некой фонтан да изтрезнееш и тогава се прибирай
    да не те виждат в таквоз състояние

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    другият път бегай из парка или се метни у некой фонтан да изтрезнееш и тогава се прибирай
    да не те виждат в таквоз състояние
    А като скочи във фонтана - нали ще я видят мокра , като се прибере?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си