.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Впечатляващ интелект си вложила в отговора.
    Какво трябва да отговоря,мистър Интелект?Не е ли мой избор?Аз смятам,че съм права и няма смисъл да отговарям на тези въпроси и точка.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Rocknroll Виж мнението
    Какво трябва да отговоря,мистър Интелект?Не е ли мой избор?Аз смятам,че съм права и няма смисъл да отговарям на тези въпроси и точка.
    Тоест, ти си доволна от себе си в собствената си глава, ние те игнорираме и всичко е точно.

Първото ти мнение си остава глупаво, щото е основано на предразсъдъци, които според теб нямат нужда от обосновка. В случай, че някой ден ти се отворят ушите за критика.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Тоест, ти си доволна от себе си в собствената си глава, ние те игнорираме и всичко е точно.

Първото ти мнение си остава глупаво, щото е основано на предразсъдъци, които според теб нямат нужда от обосновка. В случай, че някой ден ти се отворят ушите за критика.
    Не.Не знам въобще защо ми ги казваш всички тези неща,след като не съм те попитала за мнение.Добре,мнението ми си остава глупаво,ясно,значи е нормално момиче на 14 години да се напива и да няма последствия,за каква обосновка ми говориш въобще?Просто спри да ме критикуваш за всичко което правя.Това е моето мнение,ти си си изказал своето,точка по въпроса.

Не.Не знам въобще защо ми ги казваш всички тези неща,след като не съм те попитала за мнение.Добре,мнението ми си остава глупаво,ясно,значи е нормално момиче на 14 години да се напива и да няма последствия,за каква обосновка ми говориш въобще?Просто спри да ме критикуваш за всичко което правя.Това е моето мнение,ти си си изказал своето,точка по въпроса.
    Не го прави само след твоите коментари.

anonymous895156
    Guest
    Просто спри да ме критикуваш за всичко което правя.
    всеки получава обратно това, което е направил - ти също

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    всеки получава обратно това, което е направил - ти също
    Какво съм направила аз?

anonymous895156
    Guest
    Какво съм направила аз?
    Какво е направил той?

Мега фен Аватара на draid

Аха значи за теб да смяташ напиването на 14г момичета по купони за нередно са предразсъдъци ? Искаш да давам обосновка за това, защо съм против напиването на тая възраст и като цяло поведението от подобен род ли ? И мислиш, че ще е трудно да се даде солидна обосновка на това ? На всеки се случва да направи грешка, но при малките това не са изключения, а системно поведение. От днес мотото ми ще е "От алкохола към интелектуалният прогрес"

Оф, аре млъквайте, жалкарчета. Чудя се дали насаденото ви мислене е по-страшно или абстиненцията ви от внимание.

Всъщност се чудя защо се чудя.
    Този коментар не знам дори дали си заслужава да го обсъждам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си