- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той просто ме прати ПОДЯВОЛИТЕ
Иска ми се просто да споделя някъде колко много черен и грозен беше за мен днешният ден......Момчето в което бях и съм още лудо влюбена ме прати подяволите без причина.Днес се скарахме сериозно и е боли много до сега ревах като малко дете по тази причина.С думите си ми разби сърцето ,а ми даваше напразни надежди,погледи ,усмивки и т.н.
В супер депресия съм,толкова ме боли ,че всичко свърши така;( а едва започваше!
Не тъжи. След нощта следва изгрев. Хубавото предстои.
Е, явно само в твоята глава са се разигравали любовни сцени.![]()
Всичките ми приятелки и дори съучениците ми си помислиха същотото като мен....
Ще мине. Не пише нак колко си, но все пак дръж се като голям човек. Всички тук са минали покрай това, минава с времето, бавно бавно.Не тъжи, не го мисли много, намери си какво да правиш, за да не мислиш за него.
![]()
Явно и ти и приятелките ти сте били в грешка. Няма нищо, малки сте още, ще ти мине скоро, кога забележиш някой друг, който ти се усмихва
Спокойно. Още сте малки и това много допринася за неразбирането на сигналите по между си. Като пораснете ще сте по-наясно с тия неща.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Преди 3 дена бях в същото положение, така че те разбирам.
Единствения начин да превъзмогнеш всичко е да излизаш с приятели. Не оставай сама и затворена мислейки за това. Просто недей. При всеки различно, мен лично ми мина за един ден но аз съм по друг характер просто. Лесен начин няма но колкото и клиширано да звучи живота продължава.
А още по лесно минава ако срещнеш някой друг който ти грабва вниманието, както се случва при мен.
И с'а само се замисли дали когато всичката ти депресия приключи, мине няк'во време (мноооого време), дали няма да се срамуваш от себе си, че си отделила на някакъв мърсол от времето и сълзите си?
Никой не ти заслужава пропилените нерви, време и сълзи![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Има време кой знае може да се сдобрите или да срещнеш някой на който найстна му пука за тебе.
Спокойно ще срещнеш човек който те обича и те цени и няма да взима от сълзите ти