.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    razbitoto_surtse2
    Guest

Unhappy Той просто ме прати ПОДЯВОЛИТЕ

Иска ми се просто да споделя някъде колко много черен и грозен беше за мен днешният ден......Момчето в което бях и съм още лудо влюбена ме прати подяволите без причина.Днес се скарахме сериозно и е боли много до сега ревах като малко дете по тази причина.С думите си ми разби сърцето ,а ми даваше напразни надежди,погледи ,усмивки и т.н.
    В супер депресия съм,толкова ме боли ,че всичко свърши така ;( а едва започваше!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Не тъжи. След нощта следва изгрев. Хубавото предстои.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Е, явно само в твоята глава са се разигравали любовни сцени.

razbitoto_surtse2
    Guest
    Всичките ми приятелки и дори съучениците ми си помислиха същотото като мен....

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Ще мине. Не пише нак колко си, но все пак дръж се като голям човек. Всички тук са минали покрай това, минава с времето, бавно бавно. Не тъжи, не го мисли много, намери си какво да правиш, за да не мислиш за него.

Явно и ти и приятелките ти сте били в грешка. Няма нищо, малки сте още, ще ти мине скоро, кога забележиш някой друг, който ти се усмихва

Спокойно. Още сте малки и това много допринася за неразбирането на сигналите по между си. Като пораснете ще сте по-наясно с тия неща.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Преди 3 дена бях в същото положение, така че те разбирам.

Единствения начин да превъзмогнеш всичко е да излизаш с приятели. Не оставай сама и затворена мислейки за това. Просто недей. При всеки различно, мен лично ми мина за един ден но аз съм по друг характер просто. Лесен начин няма но колкото и клиширано да звучи живота продължава.

А още по лесно минава ако срещнеш някой друг който ти грабва вниманието, както се случва при мен.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Преди 3 дена бях в същото положение, така че те разбирам.

Единствения начин да превъзмогнеш всичко е да излизаш с приятели. Не оставай сама и затворена мислейки за това. Просто недей. При всеки различно, мен лично ми мина за един ден но аз съм по друг характер просто. Лесен начин няма но колкото и клиширано да звучи живота продължава.

А още по лесно минава ако срещнеш някой друг който ти грабва вниманието, както се случва при мен.
    Скъсали сте?

Де да знам, ама за 1 ден, че дори и за седмица да ти е минало след толкова дълга връзка ми е трудно да повярвам.
    Животът е срещи и раздели, дет вика класната.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на babity
    И с'а само се замисли дали когато всичката ти депресия приключи, мине няк'во време (мноооого време), дали няма да се срамуваш от себе си, че си отделила на някакъв мърсол от времето и сълзите си?

Всичко се връща не се безпокой

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Никой не ти заслужава пропилените нерви, време и сълзи
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на NissaN
    Има време кой знае може да се сдобрите или да срещнеш някой на който найстна му пука за тебе.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Спокойно ще срещнеш човек който те обича и те цени и няма да взима от сълзите ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си