Имам въпрос как може да направиш така,че да чувстваш нещо ,каквото и да било? Някакви емоционални чувства да имаш?
Защото имам нужда от това,а не мога да го получа.Излизам с момичета ,имам връзки с тях ,но просто не чувствам нищо,прекарах последните месеци с 3 прекрасни момичета,да забавляваха ме ,разсмиваха ме ,но просто не усещам нищо повече и не знам защо е така.Бях толкова влюбен преди 1 година в едното момиче,давах всичко за нея,когато тя се върна в живота ми мислех,че отново ще е така,че отново ще съм щастливо влюбен,но не е така,за мен тя е просто момиче с което секса е хубав,момиче което ме обича,но аз не изпитвам същото.Ирония е като се има предвид,че тя ме остави и разби сърцето ми ,очаквах че чувствата ми ще ги има отново,но за съжаление и на двама ни не е така.А аз се постарах да изпитам каквото и да било към нея,но нищо не се получи.След това опитах отново с друго момиче и с трето ,но нищо все едно съм безчувствен..Не се харесвам такъв празен и безразличен искам да знам как да си върна чувствата?