Имам въпрос как може да направиш така,че да чувстваш нещо ,каквото и да било? Някакви емоционални чувства да имаш?
Защото имам нужда от това,а не мога да го получа.Излизам с момичета ,имам връзки с тях ,но просто не чувствам нищо,прекарах последните месеци с 3 прекрасни момичета,да забавляваха ме ,разсмиваха ме ,но просто не усещам нищо повече и не знам защо е така.Бях толкова влюбен преди 1 година в едното момиче,давах всичко за нея,когато тя се върна в живота ми мислех,че отново ще е така,че отново ще съм щастливо влюбен,но не е така,за мен тя е просто момиче с което секса е хубав,момиче което ме обича,но аз не изпитвам същото.Ирония е като се има предвид,че тя ме остави и разби сърцето ми ,очаквах че чувствата ми ще ги има отново,но за съжаление и на двама ни не е така.А аз се постарах да изпитам каквото и да било към нея,но нищо не се получи.След това опитах отново с друго момиче и с трето ,но нищо все едно съм безчувствен..Не се харесвам такъв празен и безразличен искам да знам как да си върна чувствата?
Ми ти продължавай да излизаш с момичета които явно не са по вкуса ти, пък после се чуди защо така ставало. На сила нещата не се получават.
Спокойно и аз бях така..след,като ме заряза първата ми приятелка на връх Св.Валентин,като куче,после 6 години нямах нищо към,която и да било.Бях с тях заради айляка,нищо повече.Ще мине време и всичко ще се оправи гарантирам ти.До тогава бройки.И един съвет,ако до сега си харесвал момичета тип "Парижка кокона" започни да търсиш пълната противоположност на този тип. (за пример)
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Постъпи като мъж! Спри да нараняваш другите в търсене на себе си. Изчакай едно известно време. По възможност по-дълго, без да имаш връзка. Независимо дали някоя ти се натиска, просто й кажи, че не си готов, че си приключил една доста силна връзка и не искаш да започваш подобна за момента. Предполагам, че това хем би те издигнало в очите на момичето като "свестен", хем няма да я нарани.
С течение на времето спомените за предишната ти връзка ще се уталожат (няма да изчезнат!!), ще приемеш нещата такива, каквито са, няма да те боли от което и ще си дадеш ясната сметка кой си, какво искаш от живота си, от връзките си и от себе си. И тогава, когато най-малко очакваш, чувствата ти ще се появят отново.
В момента една много малка част от съзнанието ти си казва, че не бива да изпитваш нищо, за да не те наранят отново. Дори и да не го осъзнаваш - така е. Гледай на това като на защитна реакция. + това чувствата не са МР4-ка, че да им цъкнеш копчето и да се включат. Изчакай!
С времето ще срещнеш някоя, която няма да ти е безразлична като другите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз не ги наранявам умишлено.Искам да чувствам и се старая да го направя,не се държа зле с жените в никакъв случай,искам просто да почувствам нещо към някоя каквото и да е.Тя ме нарани ,но беше отдавна това преживях го,не съм някакъв тийн дето като ме оставят и край живота ми свършва и не мога да живея без нея,въпроса е в това че просто ми липсва нещо ,не знам какво имам чувството ,че жените са станали твърде драматизиращи и несериозни ,все едно всичко което правят е да търсят вниманието на мъжете ,но колкото повече го правят ,толкова повече ме отблъскват.
Никой не може да ти каже как. Според мен трябва да си дадеш малка почивка. Не може да излизаш с момичета, към които не чувстваш нищо и само да ги разиграваш. Потърпи малко, постой сам, все някога ще срещенш момичето, което ще пробуди чувствата в теб. Всичко е въпрос на време.![]()
Чувствата не се появяват когато им заповядаш. Предполагам си млад щом пишеш в тоя форум така че просто излизай с хора забавлявай се и не се насилвай да изпиташ нещо към някоя. Когато това се случи тогава.
Ако можехме да казваме на сърцето ни какво към кого да чувства щеше да е толкова лесен живота...