Нещо ми става с косата, просто не знам аз ли не съм забелязвала преди или съм започнала да чистя търде често и съответно да намирам косми навсякъде (по възглавницата още нямам за щастие). Преди имах хубава, гъста коса. Помня че даже й се дразнех колко бухва след къпане. Била е до кръста, била е и 5 см под раменете, но и в двата случая беше гъста и дори да имах доста косми останали по четката тя пак си оставаше такава. Сега е горе-долу до гърдите, не е нацъфтяла, проблема не е в подстригването. Също така не съм ползвала преса от около два месеца, а и преди това ползвах много рядко. Боядисвах я за последно преди 5 месеца, а още по предния път беше преди 8. И тогава изглеждаше по добре сега и не виждах нищо нередно. Иначе се боядисвам г/д веднъж в годината като ми хрумне нещо близко до моя цвят и винаги гледам да е по тъмно за да падне само. Започна да става по рядка от нормалното преди около 2 месеца, края на лятото. Не съм си променила начина на живот, храненето, горе написах и за преси и т.н. Дори космите по тялото ми растат бавно, а това е доста необичайно.
Сменям шампоаните, и на двата последни пишеше против косопад. Да бе да. Със стимуланта на Икаров и рициновото масло ефекта е краткотраен, по-хубава е първия ден след измиването после е същата и все така не е станала по гъста.
Така че главното от което имам нужда е да ми препоръчате някакви ампули или пък да пия някакви добавки, защото мисля че има нужда от вътрешно подхранване.
Благодаря предварително.