.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Все още съм объркана и притеснена :(

Здравейте,
    Искам да се консултирам с вас дали трябва да се притеснявам все още или не, защото не спирам да чета теми и да си втълпявам. Ситуацията е следната: към края на месец август правих за първи път секс и не беше с презерватив, което беше грешка. Закъсня ми 3-4 дена, но според мен се дължеше на много тъга, стрес и депресия, в които бях изпаднала. От тази ситуация се стреснах още повече, но ми дойде както казах с 3-4 дена закъснение.(цикълът ми беше се падаше около седмица след половият акт,затова отново почнах да се съмнявам, въпреки че цикълът ми беше съвсем нормален). Но се успокоих. Миналата седмица ми дойде както си трябва беше силна менструация, но все пак съм наплашена от всичко, което чета

Не се плаши излишно. Щом ти идва, значи няма проблеми. Ако все пак се съмняваш - направи си един тест, за да се успокоиш.

спокойноо

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Знам какво са тия депресии.. По-добре си намери някой постоянен.. Ако пък не - само с качулка
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално е като е за първи път да ти закъснява цикъла

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Няма страшно.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Напълно в границите на нормалното си ми звучи. Не мисля, че имаш основания да се притесняваш.

Спри да четеш

Мега фен Аватара на Rabalka
    Мен парвия път ме прескочи на следваштия месец.Така че спокоино

Супер фен Аватара на prince
    Ако продължаваш да четеш, ще си втълпяваш прекалено много глупости! На всеки човек организма му е различен. Съди сама по себе си, и ако искаш да се подсигуриш в секса използвай презерватив.

Значи според вас няма причина да се притеснявам И все пак мисля да си купя тест, но ме е страх въпреки, че всичко ми е както трябва. Нали би трябвало да отчете вярно, въпреки че е минало много време от половият акт, които беше края на август

Нагоре са ти го казали: Твърде много се филмираш, ако ще те успокои си вземи тест, но ако беше бременна щеше да имаш определени симптоми, които вече за 3 месеца щяха да се се проявили. Например щеше да ти се повръща сутрин. Ако имаш желание, отвори някоя търсачка по избор и пиши какви са симптомите на бременната жена. Даже по-добре си спести 3-те лв за теста и първо прочети дали са налични.

Не са минали 3 месеца, дори и два не са още. Ааа и да наясно съм със симптомите

Знаеш ли как работи тестът за бременност? Хормонът, който се отделя само при бременност, нарича се hCG се увеличава с часове, ако си бременна. Стойностите му скачат наистина с часове. Когато правиш уринен тест за бременност, едната черта е контролна- тестът е валиден. Втората черта показва наличието на този хормон. Възможно е тестът да не отчете бременност при наличие на такава, може втората линия да е бледа. Най-сигурен е кръвният тест.

За 3 месеца все ми се струва, че щеше да разбереш ако си бременна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не би трябвало да съм, не знам наистина психясвам и само си втълпявам. Наистина щеше да ми прилошава, може би просто трябва да спра да го мисля ..

Ако се притесняваш може да изпиеш два литра кола[предполагам знаеш, че колата действа като киселина, макар и мноооого слабо]. Както и да е - изпии я на бързо и после се опитай да скачаш докато не започнеш да чуваш как течноста се мърда в стомахът ти. Тогава започни да клякаш и направи няколко коремни преси. Вечерта запали три свещи и се моли газираното да е унищожило евентуалният заченат демон. Успех! (:

Супер фен Аватара на prince
    Стига си се вкарвала.

Цитирай Първоначално написано от MynameisKris Виж мнението
    Ако се притесняваш може да изпиеш два литра кола[предполагам знаеш, че колата действа като киселина, макар и мноооого слабо]. Както и да е - изпии я на бързо и после се опитай да скачаш докато не започнеш да чуваш как течноста се мърда в стомахът ти. Тогава започни да клякаш и направи няколко коремни преси. Вечерта запали три свещи и се моли газираното да е унищожило евентуалният заченат демон. Успех! (:

защо демон ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си