.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

keron.stone
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    [FACEPALM]

Момичета, вие на колко сте години? Има ли някоя от вас, която да е над 18? Защото ако не, то тогава няма как да знаете какво иска 1 човек на 20-21... Определено не е 16-17-годишно келешче (нищо лично, авторе), което мисли само с онази си работа.
    Ако пък случайно някоя от вас е малко по-голяма, моля да сподели дали е имала връзка с 4 години по-малък от нея. Малко се съмнявам...

Прав си! Аз съм на 14 и го знам, но това не променя факта, че направо депресира момчето. Можеше да не избухваш. Все пак човека се нуждае от съвет, а не от поредния упрек

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от keron.stone Виж мнението
    Прав си! Аз съм на 14 и го знам, но това не променя факта, че направо депресира момчето. Можеше да не избухваш. Все пак човека се нуждае от съвет, а не от поредния упрек
    Не съм избухвал...! Не си ме виждал, когато избухвам. Напълно спокоен съм си, просто си изказах мнението. А относно "келешче" (ако заради това си мислиш, че съм избухнал), то го казах, защото повечето лАпета на въпросната възраст са си келешчета и половина. Някои дори без половината. Мъкнат се по парковете, пушат трева, пият бири - колкото повече, толкова по-добре (никакво удоволствие от компанията или консумацията на алкохол, а едно наливане просто...), после се завличат в някой клуб, смъркат по 2-3 амфети и си мислят, че са царете на света. Не си гледат уроците, не се развиват психически, не четат книги, някои дори и тялото си не поддържат...
    Не казвам, че автора е от този тип хора, но повечето, са точно такива, а за мен това са келеши...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си