Другото момиче и той вече НЕ излизат. Аз съм я виждала и съм си говорила с нея на купони както и с него. Всъщност, никога не са имали повече от една- две вечери, просто са в една и съща компания (за това и толкова често ги виждах заедно). По принцип си прав, ако те излизаха и тя му беше приятелка никога нещата нямаше да стигнат до тук. Но, каквото и да са имали в миналото е било неангажиращо. Аз няма зареди едната или двете нощи които са имали да се откажа от него. По същата логика, ако това което имаме е неангажиращо, тогава да, защо пък да нямаме други партньори? Никой не лъже никой, всеки си прави каквото си иска. Имам морални ценности, просто са много различни от твоите, това не ме прави курва. Ти след като нямаш нужди, тогава добре, живей си ценностния и морален живот, остави ни нас простосмъртните които не сме толкова велики да живеем с по- простички морали от които не се чувстваме ощетени
И като финал,
Аман от righteous, condescending, bigoted mysogynists who think their way of living is the only way of living.
P.S. Не знам дали забеляза от поста ми, но аз по никакъв начин не съм му се нахвърляла... бях готова да го оставя когато мислех че е с това момиче, но той беше този който дойде при мен. И след като го попитах за нея и той каза че нямат нищо сериозни и са приятели, пък и съм си говорила с нея, тогава какъв точно ти е проблема? Или съм курва просто защото съм се съгласила да изляза с него и нещата са стигнали до спалнята му?
Последно редактирано от Carpe Diem : 10-08-2013 на 01:00