.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Хай,

Флирта, свалките и неяснотата преди започването на отношения е най-голямата и интересна игра.
    Защо просто не се забавлявате, а подхождаш толкова дълбокомислено.
    Ако си ведра и позитивна и ви се получават нещата всичко ще е ОК.
    Бъди сигурна, че един мъж се нуждае от любов. И когато я получава от едно място в най-чист и красив вид, то никога няма да тръгне да я търси по "дърветата".
    Забавлявай се и играй играта на игрите

Поздрави,
    Батя Skeletoner

P.S. В живота не съществуват грешки, а опит. Цитирам някого (Мисля, че е Марк Твен): "В крайна сметка човек винаги съжалява повече за нещата, които не е направил от нещата, които е направил."
    Последно редактирано от Skeletoner : 10-08-2013 на 00:15

Благодаря Skeletoner!

За жалост това е един от недостатъците ми, винаги мисля прекалено много за най малките неща... но в мнението ти има много смислени неща, например тази част 'Бъди сигурна, че един мъж се нуждае от любов. И когато я получава от едно място в най-чист и красив вид, то никога няма да тръгне да я търси по "дърветата".' До сега винаги съм била доста студена с него като цяло от страх да не помисли че изпитвам нещо дълбоко към него... стигнах до там че му казах че никога не бих излязла с него защото не знам как да подходя с някой като него... но може би липсва точно това. Мерси

Цитирай Първоначално написано от Carpe Diem Виж мнението
    Благодаря Skeletoner!

За жалост това е един от недостатъците ми, винаги мисля прекалено много за най малките неща... но в мнението ти има много смислени неща, например тази част 'Бъди сигурна, че един мъж се нуждае от любов. И когато я получава от едно място в най-чист и красив вид, то никога няма да тръгне да я търси по "дърветата".' До сега винаги съм била доста студена с него като цяло от страх да не помисли че изпитвам нещо дълбоко към него... стигнах до там че му казах че никога не бих излязла с него защото не знам как да подходя с някой като него... но може би липсва точно това. Мерси
    Хай,

Радвам се, че съм бил полезен и благодаря за feedback-а.

Лека вечер от мен !
    Поздрави,
    Батя Skeletoner

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си