.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Горкичките, от купон на купон, от легло на легло, сигурно не ви остава време да учите

Момчето си играе с теб, а ти много лекомислено му го доказваш това, че може да има всяка. Една целувка и си му вече в леглото. Като ти е казал, че си много умна, със сигурност не е имал това предвид. Казваш му, че не искаш нищо сериозно, ами тогава няма и да го получиш, той така или иначе си взима това, което иска от теб, за какво му е повече
    В който и век да живеем, има разлика м/у това просто да обичаш секс и това да си лягаш с някой рандъм плейбой, който ти е казал, че изглеждаш секси с токчета и палто.

А лафа с бирата направо ме потресе, аз съм Българка нося на пиене... радвам се, че наоколо няма Българки като теб

Всъщност, има много. И по никакъв начин не е обида да носиш на алкохол, смешно е когато не можеш. Това е просто шега където живеем, като идеята е че хора от Източна Европа и Русия по принцип носят на алкохол много повече от тези от Западна Европа. Няма нищо лошо в това, не се вкисвай

А и, спокойно, остава ни време за учене, не ходим в който и да е било университет, тук всички са много амбициозни, и не сме от купон на купон изобщо, просто това не е въпрос за това как да си науча а въпрос за това момче Също, не съм му давала това което иска винаги, само когато и аз го искам. Пак не разбирам, защо пък да не правя каквото си искам? Аз не му правя услуга, взаимно си правим услуги.

А и между другото, той пак си говори с мен, и този път иска просто да отидем на обяд и да си поговорим Не ми звучи като игра, но може и да греша. Просто не съм сигурна дали и аз искам да излизам с него колкото и да го харесвам.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението

Момчето си играе с теб, а ти много лекомислено му го доказваш това, че може да има всяка. Една целувка и си му вече в леглото. Като ти е казал, че си много умна, със сигурност не е имал това предвид. Казваш му, че не искаш нищо сериозно, ами тогава няма и да го получиш, той така или иначе си взима това, което иска от теб, за какво му е повече
    Съгласна съм с това.

Ако искаш точно това момче за нещо сериозно, бая повече игра ще ти трябва. А предвид, че учиш не къде да е, едва ли имаш времето, нервите и търпението да си играеш.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Съгласна съм с това.

Ако искаш точно това момче за нещо сериозно, бая повече игра ще ти трябва. А предвид, че учиш не къде да е, едва ли имаш времето, нервите и търпението да си играеш.
    И бая повече игра да вложи е твърде вероятно е да се оплете още повече като "пате в кълчища".
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си