.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Държиш се като путка?!? Тя е свободна за 2 дена в месеца, а ти я караш да ходите за ръце?! Е много ясно, че ще скъсате, на нея и е скучно с теб.

Стараех се да не й е скучно с мен,особено в тези 2 дни...бях уговорил с приятелите й (нейни приятели които аз бегло познавам) да излезем на боулинг и на диско.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от HeaDStr0nG_BG Виж мнението
    Стараех се да не й е скучно с мен,особено в тези 2 дни...бях уговорил с приятелите й (нейни приятели които аз бегло познавам) да излезем на боулинг и на диско.
    Вместо тя да се конти за теб и да се старае на теб да не ти е скучно..

Благодаря на всички за съветите и подкрепата.
    От 2 седмици имам здравословни проблеми...стомаха ми се е свил и не мога да ям..не само,че нямам апетит,ами и ми се повдига като започна да ям насила.Отслабнал съм с 5-6 килогарама за 2 седмици...имам нужда от почивка,но ако си седя вкъщи само се ядосвам...и то на себе си.Казва ,че ме обича,но се държи така сякаш не й пука за мен.Казва ,че няма друг,но пише на някой си,че й липсва.
    Аз започнах да пуша...(винаги съм мразел цигарите и цигарения дим...).Цигарата наистина ме успокоява за момента.Излизам с приятели,но...изключвам.Пит т ме нещо,аз не знам за какво говорят.Излизах с приятели на дискотека(посъветваха ме да се напия и да забравя).Напих се , но не забравих...
    Иска ми се да го намеря този сладкодумец и да го смачкам от бой, но знам,че това нито ще я върне при мен,нито е решение.Да,ще се почуствам по-добре,доста по-добре.Ще си изкарам целият гняв върху него,но какво да правя като се появи друг сладкодумец... и него ли да пребия? Не става,не мога да спра да мисля за нея,не мога да й пиша или да й се обадя,защото ме е игнорирала напълно...тя ми е сърдита,защото звънях на сладкодумеца(той разбира се...не вдигна) и аз му пратих някои меко казано грозни СМСи ...единственият начин да се съвзема след цялата тази ситуация е като ми каже истината.Директно в очите.Да ми каже,че няма шанс да се сдобрим,че не изпитва нищо към мен и че не желае да ме вижда(което се подразбира от игнора...).Поне да нямам напразни надежди.Знам,че съм идиот,че все още ме боли и обвинявам себе си...но това което винаги съм искал за нея е да бъде щастлива...дори и да не е с мен.Общо взето много гадна ситуация и аз се чуствам като в сапунен сериал...
    Последно редактирано от HeaDStr0nG_BG : 10-10-2013 на 21:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си