- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви .... Обяснете ми това
Здравейте .
От няколко дни ме измъчва един въпрос на които не мога да дам отговор с моя "зелен мъжки мозък". Та ето я история която ме наведе този въпрос : Имаше едно момиче с което преди година - две имахме ...... може би приятелство , но аз исках повече , мислейки си че тя иска същото. В общи линии тя разбра за това и по индиректен начин ми би шута. Та преди няколко дни случайно видях това момиче с един мой познат и буквално останах ПОТРЕСЕН. Значи това момиче е сравнително доста красиво , докато този пич е с половин - една глава по-нисък от нея, някаква пълна шматка (поне за мен) има някакво клоунско поведение, учи май че за некакъв готвач, които нито тренира нито има добро тяло и не стига на всичко е май и някакъкво народно танцьорче с прическа стил Айнщайн. Та останах потресен от факта, че по онова време тя е избрала него пред мен (казвам по онова време защото те май са се разделили).Като се замисля в момента - той е пълната ми противоположност , не мога да кажа че имам визията на фитнес модел , но тренирам яко , позволявам си разни прически и нови дрешки и мога да кажа че имам добра визия , имам много амбиции в този живот и знам какво искам , имам сериозно поведение , вярно имал съм някакви издънки пред класа ми , но кой е нямал? И някак си , беше сериозен удар по ценностната ми система да видя това момиче с някои които не притежава ценностите които смятам за нужни за един мъж - физическа красота , интелигентност , финансови възможности, сериозно (мъжко ) поведение и чувство за хумор.
Та въпроса е - Какво може да види тя или въобще едно момиче в такава "шматка" ? Задавам този въпрос защото след видяното се зачудих дали изобщо има смисъл всичко това което преследвам в живота, след като някакъв като този го харесват повече от мен.Въпроса ми е основно към женската част от форума, но също бих се радвал да прочета и някое мъжко мнение.
Последно редактирано от Illusion772 : 10-08-2013 на 18:09
Момко външния вид не е всичко. Има толкова много фактори които могат да те накарат да искаш даден човек.
Може да си супер красивия, но ако не можеш да накараш момичето да се отпусне в компанията ти, да те иска, да се чувства добре, да се чувства защитена и сигурна нямаш никакъв шанс.
Избрала е него, излекувай егото си с фитнес и нови дрешки. Видяла е нещо в него, което ти не виждаш. Може да е най-мизерния, грозен, гнусен, беден като църковен съсел, тъп като слонски задник циркаджия, но тя е видяла нещо в него. Такива сме си момичетата, няма кво да се притесняваш.
В моя свят - това чувство на сигурност у момичетата се изгражда на базата на тези качества който изброих горе , а не на клоунско поведение и танцуване на ръченица...... лично аз не мога да разбера на каква друга основа може да се изгради това.
П.С. Извинявам се за double поста
Мисля че ти е малко грешна философията, за това какво трябва да притежава един мъж/момче, за да спечели едно момиче. Именно твоята ситуация е такава... седни и вместо да се вайкаш как това е възможно анализирай нещата и виж къде може би бъркаш, ако егото ти го позволява... И това че момчето има прическа тип врабче разбойник и че танцува народни танци не го прави клоун!)
"You were deceived"
Въпрос на вкус и на виждания.
Не се вземай за най-прекрасния, иначе когато ти спукат сапуненото мехурче, ще паднеш отвисоко и няма да е приятно.
Или пък мацката е нещо повредена. Ти хубаво тръгваш с идеята какво *нормално* момиче би искало от *нормално* момче, ама знаеш ли я тази каква е.
съвсем извън темата - начинът, по който го описваш това момче е доста просташки и поне на мен ми идваш доволно отблъскващ като човек. Като ги знам жените какви са в това отношение нищо чудно там да ти е проблемът.
Ти пък не се взимай за най-прекрасния и най-добрия, защото в чуждите очи може и да не си.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
По принцип...има хора (жени/мъже), които може да изглеждат добре на външен вид, да имат хубави тела и черти на лицето, но са ми противни. Просто са ми противни, не ме кефят. А има и такива, които не са първа красота, но пък са страшно магнетични. Така че, субективно е.
Ох, как му наскачахте
Не му е сбъркана ценностната система. Грешката е в това, че си позволява да съди някой, за когото сам казва, че не познава добре.
Авторе, това, което ти не виждаш в другия, вероятно е точно това, което е привлякло момичето към него. Другите са прави като ти казват, че егото ти е голямо - не мери останалите със собствения си аршин. И си разшири малко възприятията - хората са различни и харесват различни неща.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Искам да благодаря на всички за мненията , макар и повечето от вас да ме помислиха за егоцентричен, самовлюбен тип , което не е истина , но няма значение . Просто ме накарахте да се замисля и да се върна в спомените си за да разбера къде сгреших преди, и се надявам за напред това да ме промени в положителна посока....
П.С. Голуеми сте !
ааа не,не... ще почакаш минимум 1 час,да мине през мен първо![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
тлдр - чудиш се как така не си най-якият пич на света
ше има много ядове да береш по-натам
свиквай
/тхреад
Няма да се караме, няма да се биеме. Вечер кат си лягаме колило ши караме.
Писана е бахти пича бтв.