.
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Threaded View

Голям фен Аватара на Illusion772

Моля ви .... Обяснете ми това

Здравейте .
    От няколко дни ме измъчва един въпрос на които не мога да дам отговор с моя "зелен мъжки мозък". Та ето я история която ме наведе този въпрос : Имаше едно момиче с което преди година - две имахме ...... може би приятелство , но аз исках повече , мислейки си че тя иска същото. В общи линии тя разбра за това и по индиректен начин ми би шута . Та преди няколко дни случайно видях това момиче с един мой познат и буквално останах ПОТРЕСЕН. Значи това момиче е сравнително доста красиво , докато този пич е с половин - една глава по-нисък от нея, някаква пълна шматка (поне за мен) има някакво клоунско поведение, учи май че за некакъв готвач, които нито тренира нито има добро тяло и не стига на всичко е май и някакъкво народно танцьорче с прическа стил Айнщайн. Та останах потресен от факта, че по онова време тя е избрала него пред мен (казвам по онова време защото те май са се разделили).Като се замисля в момента - той е пълната ми противоположност , не мога да кажа че имам визията на фитнес модел , но тренирам яко , позволявам си разни прически и нови дрешки и мога да кажа че имам добра визия , имам много амбиции в този живот и знам какво искам , имам сериозно поведение , вярно имал съм някакви издънки пред класа ми , но кой е нямал? И някак си , беше сериозен удар по ценностната ми система да видя това момиче с някои които не притежава ценностите които смятам за нужни за един мъж - физическа красота , интелигентност , финансови възможности, сериозно (мъжко ) поведение и чувство за хумор.
    Та въпроса е - Какво може да види тя или въобще едно момиче в такава "шматка" ? Задавам този въпрос защото след видяното се зачудих дали изобщо има смисъл всичко това което преследвам в живота, след като някакъв като този го харесват повече от мен.Въпроса ми е основно към женската част от форума, но също бих се радвал да прочета и някое мъжко мнение.
    Последно редактирано от Illusion772 : 10-08-2013 на 18:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си