.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Голям фен Аватара на Illusion772

Моля ви .... Обяснете ми това

Здравейте .
    От няколко дни ме измъчва един въпрос на които не мога да дам отговор с моя "зелен мъжки мозък". Та ето я история която ме наведе този въпрос : Имаше едно момиче с което преди година - две имахме ...... може би приятелство , но аз исках повече , мислейки си че тя иска същото. В общи линии тя разбра за това и по индиректен начин ми би шута . Та преди няколко дни случайно видях това момиче с един мой познат и буквално останах ПОТРЕСЕН. Значи това момиче е сравнително доста красиво , докато този пич е с половин - една глава по-нисък от нея, някаква пълна шматка (поне за мен) има някакво клоунско поведение, учи май че за некакъв готвач, които нито тренира нито има добро тяло и не стига на всичко е май и някакъкво народно танцьорче с прическа стил Айнщайн. Та останах потресен от факта, че по онова време тя е избрала него пред мен (казвам по онова време защото те май са се разделили).Като се замисля в момента - той е пълната ми противоположност , не мога да кажа че имам визията на фитнес модел , но тренирам яко , позволявам си разни прически и нови дрешки и мога да кажа че имам добра визия , имам много амбиции в този живот и знам какво искам , имам сериозно поведение , вярно имал съм някакви издънки пред класа ми , но кой е нямал? И някак си , беше сериозен удар по ценностната ми система да видя това момиче с някои които не притежава ценностите които смятам за нужни за един мъж - физическа красота , интелигентност , финансови възможности, сериозно (мъжко ) поведение и чувство за хумор.
    Та въпроса е - Какво може да види тя или въобще едно момиче в такава "шматка" ? Задавам този въпрос защото след видяното се зачудих дали изобщо има смисъл всичко това което преследвам в живота, след като някакъв като този го харесват повече от мен.Въпроса ми е основно към женската част от форума, но също бих се радвал да прочета и някое мъжко мнение.
    Последно редактирано от Illusion772 : 10-08-2013 на 18:09

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Момко външния вид не е всичко. Има толкова много фактори които могат да те накарат да искаш даден човек.

Може да си супер красивия, но ако не можеш да накараш момичето да се отпусне в компанията ти, да те иска, да се чувства добре, да се чувства защитена и сигурна нямаш никакъв шанс.

Мега фен Аватара на tori
    Избрала е него, излекувай егото си с фитнес и нови дрешки. Видяла е нещо в него, което ти не виждаш. Може да е най-мизерния, грозен, гнусен, беден като църковен съсел, тъп като слонски задник циркаджия, но тя е видяла нещо в него. Такива сме си момичетата, няма кво да се притесняваш.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Избрала е него, излекувай егото си с фитнес и нови дрешки. Видяла е нещо в него, което ти не виждаш. Може да е най-мизерния, грозен, гнусен, беден като църковен съсел, тъп като слонски задник циркаджия, но тя е видяла нещо в него. Такива сме си момичетата, няма кво да се притесняваш.
    .
    +Сбъркана ти е подредбата "физическа красота , интелигентност , финансови възможности, сериозно (мъжко ) поведение и чувство за хумор".

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    .
    +Сбъркана ти е подредбата "физическа красота , интелигентност , финансови възможности, сериозно (мъжко ) поведение и чувство за хумор".
    Вярно подредени или не - той не притежава нито едно от тези неща ( само за интелигентността не мога да бъда сигурен защото не го познавам толкова добре)......

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Момко външния вид не е всичко. Има толкова много фактори които могат да те накарат да искаш даден човек.

Може да си супер красивия, но ако не можеш да накараш момичето да се отпусне в компанията ти, да те иска, да се чувства добре, да се чувства защитена и сигурна нямаш никакъв шанс.
    В моя свят - това чувство на сигурност у момичетата се изгражда на базата на тези качества който изброих горе , а не на клоунско поведение и танцуване на ръченица...... лично аз не мога да разбера на каква друга основа може да се изгради това.

П.С. Извинявам се за double поста

Мега фен Аватара на tori
    .
    Ти кво ме сталкваш?! Много си гаден обаче... Айде, у кофото!

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Мисля че ти е малко грешна философията, за това какво трябва да притежава един мъж/момче, за да спечели едно момиче. Именно твоята ситуация е такава... седни и вместо да се вайкаш как това е възможно анализирай нещата и виж къде може би бъркаш, ако егото ти го позволява... И това че момчето има прическа тип врабче разбойник и че танцува народни танци не го прави клоун! )
    "You were deceived"

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Въпрос на вкус и на виждания.
    Не се вземай за най-прекрасния, иначе когато ти спукат сапуненото мехурче, ще паднеш отвисоко и няма да е приятно.

Мега фен
    Или пък мацката е нещо повредена. Ти хубаво тръгваш с идеята какво *нормално* момиче би искало от *нормално* момче, ама знаеш ли я тази каква е.

съвсем извън темата - начинът, по който го описваш това момче е доста просташки и поне на мен ми идваш доволно отблъскващ като човек. Като ги знам жените какви са в това отношение нищо чудно там да ти е проблемът.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Ти пък не се взимай за най-прекрасния и най-добрия, защото в чуждите очи може и да не си.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    По принцип...има хора (жени/мъже), които може да изглеждат добре на външен вид, да имат хубави тела и черти на лицето, но са ми противни. Просто са ми противни, не ме кефят. А има и такива, които не са първа красота, но пък са страшно магнетични. Така че, субективно е.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ох, как му наскачахте
    Не му е сбъркана ценностната система. Грешката е в това, че си позволява да съди някой, за когото сам казва, че не познава добре.
    Авторе, това, което ти не виждаш в другия, вероятно е точно това, което е привлякло момичето към него. Другите са прави като ти казват, че егото ти е голямо - не мери останалите със собствения си аршин. И си разшири малко възприятията - хората са различни и харесват различни неща.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на NissaN
    Зелен мозък значи че не е узрял

Искам да благодаря на всички за мненията , макар и повечето от вас да ме помислиха за егоцентричен, самовлюбен тип , което не е истина , но няма значение . Просто ме накарахте да се замисля и да се върна в спомените си за да разбера къде сгреших преди, и се надявам за напред това да ме промени в положителна посока....

П.С. Голуеми сте !

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    .
    .
    Егати якия аватар,заклевам се .. ще и изям ушите
    п.с - не се сдържах

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Егати якия аватар,заклевам се .. ще и изям ушите
    п.с - не се сдържах
    Мислех си, че само аз искам да нагуша котето ама явно греша.

ааа не,не... ще почакаш минимум 1 час,да мине през мен първо

Град
    Варна

Супер фен Аватара на tireheb
    тлдр - чудиш се как така не си най-якият пич на света
    ше има много ядове да береш по-натам
    свиквай
    /тхреад

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ти кво ме сталкваш?! Много си гаден обаче... Айде, у кофото!
    А ш са бийм ли?!

Мега фен Аватара на tori
    Няма да се караме, няма да се биеме. Вечер кат си лягаме колило ши караме.
    Писана е бахти пича бтв.

Град
    Варна
    А ш са бийм ли?!

Знам, че не беше за мен, ама и аз не се сдържах

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението

Знам, че не беше за мен, ама и аз не се сдържах
    Знаех си аз, че си самотна лелка с котки! Като оная от семейство Симпсън.

това явно им е детето,на тези двамата отгоре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си