Имам перфектния приятел във всяко едно отношение.Той е красив ,умен ,забавен ,не е някакво лапе знае как да се държи,знае как да ме кара да се чувствам добре,но аз просто не знам как да се държа с него.Той е твърде перфектен ,а аз не ,аз съм пълна със забележки и не мога да разбера защо е с мен.Друг е проблема,че секса е окей ,хубав е секса ,той е поддържан мъж,задоволява ме ,но просто не е това което искам от секса.Аз съм доста по разкрепостена в това отношение а той не и това ме дразни ,той не е първичен ,не е импулсивен,секса ни е само в спалнята ,да хубав секс е ,но.. последно време мисля за друг ,за момче с което имах само сексуална връзка много много дълго време ..той знаеше какво обичам ,знаеше как да ме побърка,тази вечер ще се събираме приятели от квартала и той ще е там и знам ,че всеки път когато го видя го желая,както и той мен.Мисля,че ще изневеря на приятеля си ,а той не го заслужава ,но имам нужда от другия .. ужасно е ,Георги е страхотен ,но искам просто 1 секс такъв какъвто аз го обичам.. объркана съм много.,